Extraction, cel mai popular film de pe Netflix a fost vizionat pe 99 de milioane de conturi

Extraction

Netflix a făcut publice cifrele de audienţă privind cele mai populare filme şi seriale disponibile în cadrul platformei, o mutare rară pentru compania americană. Extraction e cel mai vizionat film în lume!

În cadrul ediţiei de anul acesta a conferinţei Code, Ted Sarandos, şeful pe partea de conţinut la Netflix, a afişat două slide-uri cu cele mai populare filme şi seriale după numărul de conturi care le-au vizionat şi numărul de ore alocate de abonaţi.

Extraction conduce topul filmelor!

Astfel, după numărul de conturi care au văzut un film, primele locuri sunt ocupate de Extraction, Bird Box şi Spenser Confidential, cu 99, 89, respectiv 85 de milioane de conturi.

netflix code conference v2 001

La seriale, primul loc este ocupat de primul sezon din Bridgerton, cu 82 de milioane de conturi, urmat de Lupin şi sezonul 1 din The Witcher, ambele cu 76 de milioane de conturi.

Numărul de conturi nu este acelaşi lucru cu numărul de spectatori, întrucât un film ori un serial poate fi vizionat de mai multe persoane care folosesc acelaşi cont.

După numărul de ore alocate, la filme conduce Bird Box, cu 282 de milioane de ore, urmat de Extraction, cu 231 de milioane de ore şi The Irishman, cu 215 de milioane de ore.

Situația serialelor unde Bridgerton e lider

În ceea ce privește serialele, Bridgerton conduce şi după numărul de ore, cu 625 de milioane de ore, urmat de sezonul 4 din La casa de papel/ Money Heist, cu 619 de milioane de ore, şi de sezonul 3 din Stranger Things, cu 582 de milioane de ore.

i l578tp9

Ambele măsurători au fost calculate pentru primele 28 de zile de la publicare. De notat şi faptul că Netflix ia în calcul o vizualizare dacă utilizatorul se uită 2 minute la un film sau un serial, ceea ce poate transforma un film slab, dar cu marketing puternic, într-un fals performer.

CITEȘTE ȘI » Demararea lucrărilor de reamenajare a digului Lacului Morii

Lacului Morii

Demararea lucrărilor de reamenajare a digului Lacului Morii

Singur acasă

După 20 de ani, Pro TV a pierdut difuzarea filmului „Singur acasă”, în fața unui post rival!