Demararea lucrărilor de reamenajare a digului Lacului Morii

Lacului Morii

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 începe de pe , 29 septembrie 2021, o amplă lucrare de reamenajare a digului Lacului Morii, făcând parte din proiectul de regenerare urbanistică a zonei Lacului Morii – Crângași – Giulești pentru promenadă, relaxare și activități sportive.

Faza 1 – amenajarea Lacului Morii

Aceasta cuprinde zona dintre baraj și podul Insulei, cu o lungime de 2155 metri, suprafața pentru promenadă va avea 10344.00 mp, iar pista de alergare va fi amenajată pe toată lungimea.

Lacului Morii 3

Proiectul de reabilitare mai constă în: asfaltare, înlocuire pavaj, montare bănci, pergolă lemn, stâlpi de iluminat rețea promenadă, stâlpi de iluminat taluz, balustrade metalice, coșuri de gunoi, sistem de supraveghere video, scări cu acces pentru persoanele cu dizabilități și tot ce este necesar pentru a transforma acest spațiu cu apus superb într-o zonă de promenadă.

Lacului Morii 5

Faza 2 – amenajarea Lacului Morii

realizată în urma unui concurs de soluții organizat împreună cu Ordinul Arhitecților din România și va cuprinde Insula și zona adiacentă.

Lacului Morii 4

CITEȘTE ȘI » Până în primăvara lui 2022, în Sectorul 6 vor fi plantați 2000 de arbori

Asia Fest

Asia Fest revine: 24 – 26 septembrie, în Parcul Național din București

Extraction

Extraction, cel mai popular film de pe Netflix a fost vizionat pe 99 de milioane de conturi