Augustin Viziru a câștigat marele premiu la Ferma 2020!

Ferma 2020

Ferma 2020 a ajuns la sfârșit! După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

Andrei Stoica, Augustin Viziru, Elena Chiriac și Viviana Sposub au pornit cu gânduri mari și cu dorința de a demonstra că își merită locul în finală Ferma 2020 și că au ceea ce le trebuie pentru a pleca acasă cu trofeul.

Fiecare probă din finală le-a testat îndemânarea, forța, atenția la detalii și puterea de a trece peste clipele în care totul părea prea greu!

Top 3 la Ferma 2020: Augustin, Elena și Andrei

Marele câștigător Ferma 2020 este Augustin Viziru, cel care a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și care a dedicat victoriei tatălui său care-l urmărește din cer!

”Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”

Augustin Viziru, câștigător Ferma 2020
Augustin Viziru Fermierul Anului

Surpriza competiției, Elena Chiriac, cea care a reușit să elimine, rând pe rând, șapte concurente a demonstrat că a meritat fiecare victorie și a luptat până în ultima clipă, reușind să obțină locul 2.

”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”

Elena Chiriac, locul 2 la Ferma 2020

Ghinionul roții l-a costat finala

Fermierul pe care concurenții au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiția pe locul 3. ”Când șansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis… nu am noroc. Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion și i s-a rupt roata la roabă.

Augustin si Elena Chiriac

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, cea care a reușit de-a lungul competiției să profite de fiecare șansă primită. Tristă, dar mulțumită, aceasta a declarat: ”Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine”.

Audiențe foarte bună pentru Ferma 2020

Marea finală Ferma 2020 a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 8,7 puncte de rating și 26,6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5,0 puncte de rating și 15,2% share.

Citește și »„Singur acasă” la PRO TV. 10 lucruri incredibile despre filmul cu Macaulay Culkin

Oscarurile 2021

Oscarurile 2021 se vor desfășura „în persoană”

Opera Națională

„Motanul Încălțat” și „Tosca”, transmise online de Opera Națională București