Horaţiu Mălăele susţine recitalul „Sunt un orb”, de Ziua Femeii

Horaţiu Mălăele susţine recitalul „Sunt un orb”, de Ziua Femeii

Horaţiu Mălăele va susține o ediție specială a recitalului „Sunt un orb”, dedicată Zilei Femeii, pe 8 martie 2021.

Datorită interesului crescut al publicului organizatorii au programat două reprezentaţii, prima de la ora 17:30 şi a doua de la ora 20:00. Spectacolul va avea loc la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Horaţiu Mălăele – „Sunt un orb”, de 8 martie la TNB

Recitalul „Sunt un orb” al lui Horaţiu Mălăele include poezii, proză scurtă, dar şi secvenţe de improvizaţie inspirate din actualitate.

„Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, spune Horațiu Mălălele.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani, așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stănescu.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Biletele se pot achiziționa de pe mystage.roticketstore.ro și blt.ro.

Regulile TNB pentru spectatori

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri.

 • Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier și pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 • Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
 • Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
 • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
 • Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sălile de spectacol, la toalete și la ieșirea din sală.
 • Spectacolele se vor desfăşura fără pauze pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere;
 • Distanţa dintre scenă şi spectatori trebuie să fie de minimum 3 m;
 • Referitor la distribuţia locurilor în sală (atât online cât şi la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori;
 • Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie;
 • Personalul va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului;
 • Se interzice spectatorilor consumul de alimente şi băuturi în incinta instituţiilor de spectacole şi / sau concerte, cu excepţia lichidelor preambalate.

Citește și » Festivalul Internațional de Film O’Clock anunță selecția filmelor clasice din program și punerea în vânzare a biletelor

festivalul-international-de-film-oclock

Festivalul Internațional de Film O’Clock anunță selecția filmelor clasice din program și punerea în vânzare a biletelor

Povești pentru copii peste 6 ani, la Teatrul Ion Creangă: start cu spectacolul muzical „Jack și vrejul de fasole”

Povești pentru copii peste 6 ani, la Teatrul Ion Creangă: start cu spectacolul muzical „Jack și vrejul de fasole”