Inelul actriței Jennifer Lopez, scos la licitație la București

Jennifer Lopez

Celebra vedetă de la Hollywood Jennifer Lopez și faimoasa actriță din „Wonder Woman”, Gal Gadot, în rolurile principale în cadrul Licitației de Crăciun – Bijuterii și Artă Decorativă de joi, 17 decembrie, la Casa de Licitații A10 by Artmark.

Două bijuterii spectaculoase, între cele 300 de piese de colecție din cadrul licitației, au fost purtate de renumitele actrițe de peste ocean la evenimente marcante. Jennifer Lopez a ales să poarte în 2017 un impozant inel realizat de brandul exclusivist Pheres la NBC Universal Upfront – eveniment care promovează producțiile de top TV ale fiecărui sezon și unde actrița și-a prezentat două serii de succes – „Shades of Blue” și „World of Dance”.

Inelul lui Jennifer Lopez, 25.000 de euro

Jennifer Lopez

La trei ani distanță, spectaculoasa bijuterie purtată de Jennifer Lopez la New York este scoasă la licitație în București pentru prețul de pornire de 25.000 de euro. Inelul în formă de floare este realizat din aur alb și galben și este presărat cu 250 de diamante briliant.

O impresionantă apariție în licitația din 17 decembrie este și bijuteria purtată de Gal Gadot, interpreta personajului „Wonder Woman” în celebra peliculă omonimă, la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019. Gal Gadot a optat pentru un colier, realizat de brandul Pheres, alcătuit din diamante negre beads, care în licitație este însoțit și de pandantiv-cruce din aur roz și diamante incrustate. Prețul de pornire al spectaculosului set este de 9.000 de euro.

Gal Gadot purtand colierul Pheres

„Totodată, cea mai valoroasă piesă din Licitația de Crăciun – Bijuterii și Artă Decorativă este un impresionant inel din aur alb decorat cu două diamante triunghiulare și un impozant diamant central. Bijuteria are un preț de pornire, în licitația din 17 decembrie, de 50.000 de euro”

organizatorii evenimentului

Bijuteriile spectaculoase purtate de staruri de la Hollywood sau realizate de renumiți creatori în ateliere celebre sunt aduse pentru prima dată în România, în cadrul Licitației de Crăciun – Bijuterii și Artă Decorativă și pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviță.

Citește și »Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2020

Life Before Internet, jocul indie care ne duce înapoi în România anului 1994

Life Before Internet, jocul indie care ne duce înapoi în România anului 1994

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a lansat cartea autobiografică: Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama