Lidl România le oferă și în 2021 tuturor angajaților din magazine 2 zile libere de Paște

Lidl

Lidl a implementat politica de a oferi 2 zile libere de Paște și de Crăciun încă din decembrie 2013

Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații este menținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională. De aceea, și anul acesta, Lidl le oferă tuturor angajaților din cele peste 290 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 2 și 3 mai 2021.

Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele până sâmbătă, 1 mai, inclusiv, activitatea magazinelor fiind reluată marți, 4 mai.

În această perioadă, orarul de funcționare a magazinelor din toată țara este adaptat constant la măsurile impuse de autorități, în funcție de situația epidemiologică locală. Retailerul le recomandă atât angajaților, cât și clienților, să respecte în continuare dispozițiile autorităților, precum și măsurile de protecție individuale, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Lidl, program special implementat din decembrie 2013

Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaților din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv de Paște.

Pe lângă cele două zile libere, compania le oferă tuturor angajaților și bonusuri cu ocazia celor două sărbători, care se adaugă la celelalte beneficii financiare, precum tichete de masă, bonusuri aniversare și remunerație pentru orele suplimentare sau sporuri pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale.

Prin investițiile constante pe care le realizează pentru a le oferi angajaților săi un mediu de lucru performant și pachete de compensații și beneficii avantajoase, compania a primit pentru al cincilea an consecutiv distincția Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda.

CITEȘTE ȘI » Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște

Kaufland România

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște

Vaccinare drive-thru

Vaccinare drive-thru în Bucureşti. Centrul e deschis până pe 12 septembrie