Lucrări de modernizare a opt străzi din zona Chitila Triaj

lucrari

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat luni ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a opt străzi din zona Chitila Triaj.

Este vorba de străzi subdimensionate din punctul de vedere al cerințelor actuale de trafic: Poiana Ursului, Buclei, Fiordului, Mamaia, Medrești și Drumul Gării, Eugen Brote și Drumul Lăpuș.

“După 30 de ani de neputință și nepăsare din partea fostelor administrații locale, asfaltăm și modernizăm zonele defavorizate din Sectorul 1. Modernizarea acestor străzi era absolut necesară, erau simple drumuri de pământ, situații incompatibile cu statutul de capitală a unui stat european”, a declarat Clotilde Armand.

Lucrări începute după 30 de ani

Aceasta a mai spus: “Voi verifica periodic dacă aceste lucrări respectă standardele de calitate și prevederile din caietul de sarcini. Ne dorim ca la finalizarea lucrărilor locuitorii Sectorului 1 să beneficieze de toate avantajele asfaltării acestor drumuri: condiții civilizate de locuit, siguranță rutieră și un transport civilizat. Acesta este doar începutul”.

Lucrările de modernizare ale drumurilor constau în asfaltarea sistemului rutier, construirea de trotuare și realizarea canalizărilor pluviale. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3,8 de milioane de lei cu TVA.

Anterior demarării acestor lucrări, au fost elaborate documentații de avizare a lucrărilor de intervenție și documentații tehnice conexe (studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnică).

“Înfrumusețăm și igienizăm parcurile și spațiile verzi din Sectorul 1”

Mai mult, parcurile și spațiile verzi din Sectorul 1 își schimbă înfățișarea! “Continuăm acțiunea de îngrijire, înfrumusețare și igienizare a parcurilor, scuarurilor și aliniamentelor stradale pe care le administrăm pentru a-i primi în cele mai bune condiții pe bucureștenii care doresc să se relaxeze și să-și încarce bateriile după o zi de muncă în mijlocul naturii”, anunță Primăria.

Echipele de muncitori ale ADP Sector 1 vor acționa astăzi pentru salubrizarea, igienizarea, tunderea și curățarea spațiilor verzi din Parcul Bazilescu, Șos. București-Târgoviște, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Poligrafiei – dealuri, Bd. Banu Manta, Șos. Nicolae Titulescu, Parcul Venus, Cimitirul Sovietic, Parcul Automatica, Șos Pipera, Parcul Perla, Str. Ștefan Burileanu, Str. Alexandru Șerbănescu și Bd. Ion Mihalache.

CITEȘTE ȘI » Nume mari ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la „Forever Hit” – festivalul va fi organizat la București în septembrie 2021

diskoteca festival forever hit 2021 bucuresti

Nume mari ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la „Forever Hit” – festivalul va fi organizat la București în septembrie 2021

Curtea școlii

Curtea școlii se deschide pentru sport și în sectorul 1