Nume mari ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la „Forever Hit” – festivalul va fi organizat la București în septembrie 2021

diskoteca festival forever hit 2021 bucuresti

„Forever Hit” se întoarce. În septembrie 2021, la București!

Concertele, spectacolele și, mai ales, marile festivaluri au fost activitățile cel mai greu încercate de pandemie și totodată printre cele mai regretate de publicul larg.

„Forever Hit” se va ține în 2021!

În ciuda faptului că restricțiile nu permit încă organizarea evenimentelor de amploare, „Forever Hit” își anunță cu determinare prezența în 2021, potrivit organizatorilor.

„Forever Hit” este un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume de talie internațională ale anilor ’80 și ’90. În spatele evenimentului programat pentru septembrie 2021, în București sunt organizatorii Diskoteka Festival, la care s-au strâns în 2019 peste 100.000 de persoane în Timișoara.

„Forever Hit” se va ține în 2021! În septembrie, mai exact pe 18 septembrie, sustin organizatorii, și „va fi un eveniment de excepție, îndelung așteptat de public. Indiferent de condițiile restrictive, după discuții cu autoritățile, ne-am luat toate măsurile organizatorice ca acest eveniment să se desfășoare în acest an, au declarat organizatorii”.

Primele mari vedete care și-au confirmat prezența la Forever Hit 2021 București sunt Haddaway și trupa Technotronic.

Forever Hit
Forever Hit

Conform unui studiu realizat de Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală, în decembrie 2020, jumătate dintre români ar participa la spectacole muzicale în aer liber indiferent de cum va evolua situația generată de COVID-19 sau în cazul în care va rămâne la fel.

Măsurile anunțate de autorități privind sectorul organizării de evenimente in vara lui 2021 par să nu fi ținut cont de dorințele publicului și deja marile festivaluri se anulează unul după altul.

Deși evenimentele cu număr mic de participanți, până la 2.500 de persoane de la 1 iulie și 5.000 de persoane de la 1 august, sunt avantajate, marile evenimente par deocamdata fi imposibil de organizat din pricina condiționării numărului de participanți în funcție de rata de succes a campaniei naționale de vaccinare și din cauza impunerii unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană.

Ce promit organizatorii festivalului „Forever Hit 2021 Bucuresti”

De ce dăm un procent de 99,9% pentru desfășurarea evenimentului nostru? Iată argumentele:

  1. Pentru că vom respecta cu strictețe regulile și recomandările autorităților.
  2. Pentru că toate estimările privind ritmul de vaccinare sunt optimiste și vom atinge până la ora derulării evenimentului procentele prevăzute de hotărârea de guvern privind relaxarea.
  3. Pentru că, odată cu desfășurarea meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal pe Arena Națională din București cu spectatori, precedentul a fost creat.
  4. Până la super-spectacolul „Forever Hit” mai trecem prin câteva etape de relaxare care pot duce până la un număr maxim de spectatori (fără limitări)
  5. Vom creea modalitățile de verificare pentru cei vaccinați și vom înființa stații de testare rapidă la intrările în Arena Națională (DACĂ ESTE CAZUL!).
  6. Evenimentul va fi transmis online și vor avea acces la spectacol toți cei ce achiziționează bilete, atât din România, cât și din întreaga lume. În cel mai pesimist scenariu (că nu va putea avea loc evenimentul cu spectatori) scena și scenotehnica vor fi montate, iar artiștii vor evolua conform desfășurătorului. Dacă nu vor putea face deplasarea la București pe motive de carantină, vor evolua fiecare de acasă, cu transmisiuni prin internet de cea mai bună calitate.
  7. Conform previziunilor specialiștilor, la data desfășurării „Forever Hit”, situația sanitară va fi sub control. Dacă totuși vor fi impuse anumite restricții privind numărul de participanți la eveniment, invitațiile vor fi anulate iar spectatorii vor putea participa fizic în ordinea în care au cumpărat bilete, până este atins numărul maxim de spectatori permis de către autorități la data desfășurării evenimentului, biletele noastre fiind numerotate și înseriate în acest sens.

Cei care au numere și serii mai mari decât numărul de participanți permis de către autorități vor primi banii înapoi în cel mult două săptămâni de la desfășurarea evenimentului. Biletele NU se vor transforma în vouchere și NU vor fi valabile pentru un alt eveniment. Aceste prevederi vor fi stipulate pe site-ul evenimentului. Concluzia este una și este simplă și de ținut minte: Super-spectacolul „Forever Hit” va avea loc la data stabilită, în locația anunțată, și va fi primul mare eveniment muzical de după pandemie, în România.

Vă invităm să ne fiți alături, pentru ca împreună să scriem istorie!

CITEȘTE ȘI » Datele calendarului competițional Bucharest Running Club 2021

Bucharest Running Club 2021

Datele calendarului competițional Bucharest Running Club 2021

lucrari

Lucrări de modernizare a opt străzi din zona Chitila Triaj