Videoclipul piesei „Panama” este cel mai popular clip lansat pe canalul MediaPro Music

MediaPro Music

La finalul anului 2020, MediaPro Music ramane casa de discuri din Romania cu cel mai vizualizat videoclip: videoclipul piesei „Panama”, lansat de catre Matteo in urma cu 7 ani, are in prezent 140.000.000 de vizualizari.

Canalul de YouTube al MediaPro Music are cel mai vizionat clip in 2020, dintre incarcarile de pe canalele de YouTube ale caselor de discuri din Romania.

Cu toate ca a fost lansat in noiembrie 2013, videoclipul piesei „Panama” aduna in fiecare an milioane de vizualzari; doar uploadul oficial a strans peste 15 milioane de vizualizari in 2020, iar totalul vizualizarilor de pe YouTube, in 2020, depasesc 100 milioane de vizionari.

140 milioane de vizualizari pe canalul MediaPro Music

Single-ul “Panama” a devenit un fenomen in Asia in urma cu doi ani, generand o adevarata nebunie online. A strans pana acum peste 140 milioane de vizualizari pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele fiind adunate in doar sase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai cautate si ascultate piese in Asia, ajungand in numeroase topurile muzicale.

Totodata, MediaPro Music are si unul dintre cele mai puternice canale de YouTube din Romania, ajungand la 3.2 milioane de abonati si un total de peste 2.5 miliarde de vizualizari.

Fenomenul ce a provocat acest succes se numeste “Panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulete in care danseaza pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat nastere in mediul online, iar asta a dus si la cresterea vizualizarilor piesei intr-un numar semnificativ.

Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie (2018), cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards, in cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist.

Citește și » Expoziţia „Bucureştiul Istoric – mix, desen, stil, arhivă” prezintă creațiile unor arhitecți emblematici

Sectorul 6

Spațiile verzi din Sectorul 6 vor fi concepute și îngrijite de specialiști

carti

Top 7 cărți pentru un an mai bun cu noi înșine, în noutățile publicate la Editura Trei