Serialul „Waffles + Mochi”, cu Michelle Obama, lansat de Netflix în luna martie

Michelle Obama

Cu zece episoade a câte 20 de minute, serialul este coordonat de Erika Thormahlen şi Jeremy Konner, care sunt producători executivi alături de Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack şi Michelle Obama.

În Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles şi Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari. Singura problemă era că tot ce găteau era din gheaţă. Când ei se angajează la un supermarket fantezist, sunt pregătiţi pentru aventura culinară a vieţii lor.

Cu ajutorul unor feţe noi şi prietenoase, precum doamna Obama (proprietarul supermarketului), şi un coş de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles şi Mochi îşi încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme şi case din întreaga lume, gătesc reţete cu ingrediente obişnuite alături de bucătari renumiţi, bucătari de casă, copii şi vedete.

LTYV 112019 1112R
Michelle Obama, wearing a blue apron, sits in a rooftop garden and places a chef’s hat on a furry white and blue puppet with frozen waffle ears, who is holding a pink, round mochi puppet.

Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, aceşti exploratori curioşi descoperă minunea mâncării şi descoperă că fiecare masă este o şansă de a-ţi face noi prieteni.

Michelle Obama, în trailerul oficial

Netflix a dezvăluit astăzi trailerul pentru Waffles + Mochi/ Gofre + Mochi, noua serie originală pentru întreaga familie care prezintă călătoria gastronomică spectaculoasă a lui Gofre și Mochi, doi prieteni buni care împărtășesc visul de a deveni bucătari.

Pe parcursul acestei călătorii vor afla despre diferite alimente, feluri de mâncare, tipuri de bucătării și culturi cu ajutorul proprietarului supermarketului, doamna Obama, (Michelle Obama), un coș de cumpărături zburător care va servi drept ghid și colaborarea cu bucătari de renume, copii și vedete.

Gofre + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

  • Data lansării: 16 martie 2021
  • Episoade: 10 episoade x 20 minute
  • Showrunners: Erika Thormahlen și Jeremy Konner
  • Producători executivi: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama
  • Compania de producție: Higher Ground Productions
  • Distribuție: Michelle Obama
  • Păpușari: Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi), George Konner (vocea lui Intercommy)

Netflix România – cum te conectezi

Netflix este un serviciu de difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o gamă largă de titluri premiate, seriale, filme, animeuri, documentare și multe altele pe mii de dispozitive conectate la internet.

Poți viziona oricât, oricând și fără nicio reclamă, pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online, întregul conținut fiind disponibil pentru un tarif lunar fix.

d130a1bb 2f51 4833 8a69 075dbb99d710

Preț abonament Netflix România

Tariful abonamentelor variază de la 7,99 EUR la 11,99 EUR pe lună, fără costuri suplimentare și fără contracte. Poți anula cu ușurință contul din două clicuri. Nu există taxe de anulare și poți activa sau anula contul în orice moment.

Tipuri de abonamente Netflix:

Abonamentul Basic – 7.99 euro/lună
1 dispozitiv conectat
1 dispozitiv pentru download
Fără HD, fără Ultra HD

Abonamentul Standard – 9.99 euro/lună
2 dispozitive pe care poți urmări simultan
2 dispozitive înscrise pentru download
Disponibil HD, fără Ultra HD

Abonamentul Premium – 11.99 euro/lună
4 dispozitive pe care poți urmări simultan
4 dispozitive înscrise pentru download
Disponibil HD și Ultra HD

Te poți conecta la contul Netflix pentru a viziona imediat conținutul, fie online pe netflix.com de pe computerul personal, fie de pe un dispozitiv conectat la internet cu aplicația Netflix, inclusiv dispozitive Smart TV, smartphone-uri, playere media de difuzare online, tablete sau console de jocuri.

Poți și să descarci serialele preferate pe dispozitivul mobil iOS sau Android, ori pe computerul sau tableta cu Windows 10. Poți folosi opțiunea de descărcare a titlurilor pentru a le viziona ulterior, oriunde te-ai afla, fără conexiune la internet.

CITEȘTE ȘI » Globurile de Aur 2021, nominalizări » Netflix domină lista

foodpanda

Auchan România și foodpanda extind la nivel național parteneriatul pentru livrări în 60 de minute la domiciliul clienților

modernizarea Sectorului 5

Începe modernizarea Sectorului 5. Piedone, vizită de lucru în teren cu directorii Primăriei