Începe modernizarea Sectorului 5. Piedone, vizită de lucru în teren cu directorii Primăriei

modernizarea Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a efectuat o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a fost însoțit city manager, de directori din cadrul instituției și reprezentanți ai companiei Esta Construction. Motivul? Modernizarea Sectorului 5!

„Încă de la preluarea mandatului, Cristian Popescu Piedone a promis va merge pe teren alături de directorii instituției, pentru ca aceștia să vadă situația reală din sector și pentru a afla care sunt probleme cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primărie.

Această vizită a avut ca scop identificarea de locuri unde se pot construi parcări, parcuri și terenuri de sport. Practic să înceapă cât mai rapid modernizarea Sectorului 5.

Piedone a dorit să meargă cu directorii și reprezentanții Esta Construction și în Sectorul 4, acolo unde a fost edil timp de mai mulți ani, pentru a le prezenta acestora parcurile moderne construite de actuala conducere.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPrimariaSectorului5Bucuresti%2Fvideos%2F254193989615509%2F&show_text=false&width=560

Ce-și propune Piedone odată cu modernizarea Sectorului 5

Primarul a dorit să le arată celor de la Esta Construction un model pe care să îl urmeze și în Sectorul 5, un sector care duce lipsă de parcuri moderne și sigure pentru copii.

„Totodată, edilul își dorește ca Sectorul 5 să fie unul cu mai multe spații verzi, atât în ceea ce privește parcurile dar și împrejurimile blocurilor. De asemenea, parcurile ar urma să aibă și zone de fitness, unde adulții vor putea face mișcare în aer liber”
comunicat despre modernizarea Sectorului 5

„Odată cu începerea primăverii va începe și modernizarea Sectorului 5. Nu avem timp de pierdut. Ani de zile, locuitorii din Sectorul 5 au avut de suferit din cauza lipsei parcurilor sau a parcărilor. Am mers pe teren și voi face acest lucru mult mai des în perioada următoare, pentru că îmi doresc să realizăm mai multe proiecte extrem de importante pentru cetățenii din sector”, a transmis acesta.

Piedone: „Avem nevoie de parcuri și locuri de joacă”

Mai mult, Piedone a efectuat o vizită și în locul în care urmează să fie construită cea mai mare parcare supraetajată. Aceasta va fi amenajată pe Șoseaua Alexandriei nr. 22-24 și va avea 1170 de locuri de parcare. Pentru a folosi spațiul la maximum, deasupra parcării vor fi amenajate terenuri de sport.

piedone 1

„Avem nevoie de parcuri și locuri de joacă, de spații verzi și terenuri de sport. Trebuie să le asigurăm copiilor locuri moderne și sigure în care să se poată juca și dezvolta armonios. De asemenea, o altă problemă care trebuie rezolvată de îndată este cea a parcărilor. Am primit numeroase sesizări din partea cetățenilor pe această temă. Nu avem timp de pierdut! Trebuie să ne apucăm de treabă!”, a mai spus Piedone.

CITEȘTE ȘI » Regizorul Radu Jude din nou în competiție la Berlinale. Ediția din acest an are loc în perioada 1-5 martie

Michelle Obama

Serialul „Waffles + Mochi”, cu Michelle Obama, lansat de Netflix în luna martie

scadere in greutate

BBC: un nou medicament care ajută la scădere în greutate poate marca „începutul unei noi ere de cercetare”