„Călător prin tradiții” » Muzeul Satului sărbătorește Dragobetele și Mărțișorul cu ateliere speciale

„Călător prin tradiții” » Muzeul Satului sărbătorește Dragobetele și Mărțișorul
„Călător prin tradiții” » Muzeul Satului sărbătorește Dragobetele și Mărțișorul

„Călător prin tradiții” la Muzeul Satului » Cele două sărbători ale începutului de primăvară, Dragobetele şi Mărţişorul, sunt o bună ocazie de a cunoaște obiceiurile și tradițiile acestei perioade, iar Muzeul le va celebra printr-o serie de evenimente speciale.

Participanții vor confecționa alături de profesorii coordonatori – meșteri populari și artiști plastici – mărțișoare, dar și păpuşi, păsări, zgărdane, colaje şi alte obiecte decorative din materiale naturale și reciclabile: coajă de nucă, flori presate, lână, semințe, ață, lemn.

Ateliere la Muzeul Satului

Atelierele au loc în zilele de 20, 27 februarie şi 6 martie 2021 şi le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani ocazia de a petrece timpul liber prin implicarea în activităţi creative într-un spațiu deosebit: Muzeul Satului.

Tabel Calator prin traditii 2021 2048x804 1

Înscrierile se fac la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro, menționându-se atelierul ales, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii.

Costul unui atelier de la Muzeul Satului este de 30 de lei/participant și se achită în ziua desfășurării atelierului, la casieria muzeului. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori.

Numărul maxim de participanți la un atelier este de 8 persoane, iar condiţia de desfășurare a atelierelor este de a avea minimum 5 copii înscriși/atelier.

Citește și » Tur ghidat în București de 3 ore, la 42 de lei și cele mai frumoase povești de dragoste

Simulare de incendiu

Simulare de incendiu la Primăria Sectorului 5. Sediul a fost evacuat în 9 minute

Muzeul de Istorie

Expoziția „Stemele Principatelor Unite” la Muzeul de Istorie