Netflix, funcții noi pentru copii. Top 10 seriale și filme

netflix

Netflix. Serialele și filmele sunt mijloace importante prin care copiii relaționează cu lumea. Îi ajută să învețe despre locuri noi, să petreacă timp cu familia sau prietenii și să înțeleagă alte perspective.

„De aceea, lansăm două funcționalități noi pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună serialele și filmele preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite, de la filme de fantezie, precum Wish Dragon, la seriale de acțiune și aventură, precum Ridley Jones”, anunță cei de la Netflix.

Noutăți implentate de Netflix

În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

  • recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului în rețeaua Netflix;
  • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
  • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: știință, prietenie);
  • sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.
netflix
Netflix

În al doilea rând, compania a lansat rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta. 

„Am observant faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune.

De aceea, oferim o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor.

Top 10 rows
Netflix

Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună”, spun cei de la Netflix.

Niciodată nu a fost mai ușor să aducem copiii, familiile și prietenii mai aproape de povești din întreaga lume.

CITEȘTE ȘI » Horațiu Mălăele, spectacol inedit pe 23 august: „Ediție Specială Muncitorească”

Horațiu Mălăele

Horațiu Mălăele, spectacol inedit pe 23 august: „Ediție Specială Muncitorească”

auchan

Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom