Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom

auchan

Începând din această lună, comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicația Auchan vor putea fi ridicate, prin serviciul gratuit Click&Collect, și din rețeaua de magazinele din Stațiile Petrom.

Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru început în Buzău, urmând ca ulterior să fie extins treptat la nivelul rețelei, inclusiv în București.

20.000 de articole de la Auchan

Potrivit companiei, clienții vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii având posibilitatea de a alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din Stațiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar dorit de către client.

„Lansarea acestui serviciu reprezintă soluția noastră pentru consumatorii aflați în mișcare și care își doresc flexibilitate în ceea ce privește cumpărăturile de zi cu zi.”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing al retailerului.

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizează integrarea magazinelor din Stațiile Petrom, rețeaua numărând în prezent 60 de unități în 25 de localități.

piccomu

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pe plan local, demarat în 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine în Stațiile Petrom din 250 de localități.

Astfel, cele două companii continuă remodelarea spațiilor comerciale, adăugând progresiv și diverse servicii de comerț digital, în completarea celor oferite de Petrom.

CITEȘTE ȘI » Netflix, funcții noi pentru copii. Top 10 seriale și filme

netflix

Netflix, funcții noi pentru copii. Top 10 seriale și filme

untold

UNTOLD. Donează sânge și mergi la cel mai așteptat festival de muzică din Europa