UNTOLD. Donează sânge și mergi la cel mai așteptat festival de muzică din Europa

untold

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă!

Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România. 

Donează sânge și mergi gratis la UNTOLD

Ca și în anii precedenți, anul acesta fanii festivalului UNTOLD vor putea dona atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Tîrgu Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.  

im 6a351a83ceb9a62325e8e747801382e8
 • BUCUREȘTI: 17, 18 iulie, Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle
 • CONSTANȚA: 24, 25 iulie, Plaja NEVERSEA
 • TÎRGU MUREȘ: 31 iulie, 01 august, Piața Tineretului
 • SIBIU: 31 iulie, 01 august, pietonalul Magazinului Dumbrava, Piața Mare
 • ORADEA: 7,8 august, Piața Unirii
 • PLOIEȘTI: 14, 15 august, Palatul Culturii
 • CRAIOVA: 14,15 august, Piața Mihai Viteazul
 • IAȘI: 21, 22 august, Iulius Mall
 • TIMIȘOARA: 28, 29 august, parcarea Politehnicii
 • BRAȘOV: 28, 29 august, Bulevardul Republicii
 • CLUJ-NAPOCA: 4, 5 septembrie, Monumentul Memorandiștilor, Strada Eroilor 

Donezi sânge și primești 100 de lei!

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez „(reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România. Toți cei care donează sânge în centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez” vor primi reducere la achiziționarea abonamentelor pentru festivalul UNTOLD 2021.

maxresdefault 3

Cei care donează în unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

„Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă!”

EDY CHEREJI, director de Comunicare UNTOLD

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma Și Eu Donez și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. 

Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.

CITEȘTE ȘI » Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom

auchan

Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom

3x3

Copiii din centrele sociale bucureștene învață baschet 3×3, disciplină olimpică