Netflix testează o funcţie care permite partajarea conturilor în afara membrilor unei locuinţe

Netflix România

Netflix testează mai multe funcţii, inclusiv una care va permite partajarea conturilor în afara membrilor unei locuinţe, la un cost suplimentar, a anunţat miercuri compania de streaming, transmite Reuters.

Compania testează funcţiile în Chile, Costa Rica şi Peru, permiţând membrilor din abonamentele sale standard şi premium să adauge până la două persoane.

Netflix studiază, de asemenea, o altă caracteristică care va permite membrilor cu un abonament de bază, standard sau premium să-şi transfere informaţiile de profil într-un cont nou sau într-un cont secundar care reţine date, cum ar fi istoricul de vizionare şi recomandări personalizate. (

Schimbări importate ale Netflix

În prezent, compania permite doar persoanelor care locuiesc împreună să-şi partajeze contul.

Cu toate acestea, planurile au creat o oarecare confuzie cu privire la când şi cum pot fi partajate conturile, a spus compania, adăugând că îi afectează capacitatea de a investi în conţinut nou.

Compania a spus că va testa caracteristicile pentru utilitatea lor înainte de a face modificări în alte părţi ale lumii.

Netflix şi-a temperat în ianuarie aşteptările de creştere, proiectând un număr de clienţi noi în primul trimestru la mai puţin de jumătate din aşteptările Wall Street, invocând sosirea târzie a conţinutului anticipat.

Noutăți în martie pe Netflix

În luna martie poți urmări: Against The Ice, un film de supraviețuire cu Nikolaj Coster-Waldau și Joe Cole în rolurile principale, despre o expediție daneză care prezintă și o poveste adevărată despre prietenie, dragoste și puterea uimitoare a companiei; The Adam Project, un film sci-fi despre călătoria în timp în care un pilot (Ryan Reynolds) face echipă cu sinele lui mai tânăr și cu regretatul său tată (Mark Ruffalo) pentru a se împăca cu trecutul său, salvând în același timp viitorul; și, venit din Shondaland, serialul romantic, scandalos și inteligent Bridgerton se întoarce pentru Sezonul 2, unde îl vom vedea pe Anthony, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives, Black Crab, Cracow Monsters, Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 4, Human Resources, Pieces of Her, The Andy Warhol Diaries, The Last Kingdom: Sezonul 5, Top Boy: Sezonul 2, The Weekend Away, Windfall Worst Roommate Ever, Outlander: Sezonul 6, A Beautiful Day in the Neighborhood, Little Women, Ready Player One și multe altele.

CITEȘTE ȘI » Kaufland a retras de la vânzare un lot de avocado la care s-a depistat concentraţie prea mare de pesticide

Kaufland România

Kaufland a retras de la vânzare un lot de avocado la care s-a depistat concentraţie prea mare de pesticide

Muzeul Cotroceni

Muzeul Cotroceni, evenimente dedicate aniversării a 100 de ani de la Încoronarea de la Alba Iulia