Neversea 2021 » Tyga și Black Eyed Peas, printre artiștii reconfirmați

Neversea 2021 » Tyga și Black Eyed Peas, printre artiștii reconfirmați
Neversea 2021 » Tyga și Black Eyed Peas, printre artiștii reconfirmați

Neversea 2021 » Artiștii Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami şi Ummet Ozcan B2B Brennan Heart vor participa la festival.

Organizatorii de la Neversea 2021 au anunţat primii artişti reconfirmaţi. Cea de-a patra ediţie a festivalului Neversea e programată în perioada 8-11 iulie 2021, pe Insula Visurilor din Constanţa.

Scenele underground au şi ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep şi drum&bass. Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alţii, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX şi Malaa.

Bilete la Neversea 2021 » FREEDOM pasports

Fanii pot achiziționa FREEDOM Passports, care le oferă acces la ediţia din 2021..

Organizatorii susțin că peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 a festivalului Neversea le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediţii Neversea.

Cei care nu au încă asigurată intrarea pentru escapada pe Insula Visurilor au ocazia să achiziţioneze acum FREEDOM Passports, care le permit accesul la festivalul din acest an.

Categoriile şi preţurile pentru FREEDOM Passports Neversea 2021 sunt următoarele:

  • General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe
  • General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe
  • VIP, Freedom Passport – 210 euro + taxe

„Zeci de mii de constănțeni, dar și turiști s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanța în cele mai sigure condiții. Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”

Edy Chereji, directorul de Comunicare al festivalului Neversea

Citește și » Sky Rojo are premiera pe 19 martie, pe Netflix. Descoperă distribuția serialului

Sky Rojo

Sky Rojo are premiera pe 19 martie, pe Netflix. Descoperă distribuția serialului

cu trenul în Europa

Curse de noapte cu trenul în Europa » Cum poți ajunge din București în trenul Viena – Paris sau Zurich – Barcelona