Cum poți să plătești obligațiile fiscale în Sectorul 6? Ești la un click distanță, nu trebuie să stai la coadă

obligațiile fiscale

Obligațiile fiscale 2021. Încă de la primele ore ale dimineții de 4 ianuarie, contribuabilii Sectorului 6 s-au prezentat la ghișeele Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 pentru a-și achita obligațiile fiscale pe anul curent. Evident că s-au creat și cozi la ghișee.

Tocmai din acest motive, în Sectorul 6, obligațiile fiscale se pot achita prin mai multe mijloace electronice:

  • aplicația Taxe Locale 6 disponibilă în Google Play (pentru persoane fizice);
  • platforma www.ghiseul.ro (pentru persoane fizice);
  • prin intermediul celor peste 5.000 de stații de plată SelfPay, prezente la nivel naţional în cele mai importante reţele de retail şi în magazinele de proximitate (pentru persoane fizice);
  • serviciile de Internet Banking;
  • rețeaua de distribuție carburant OMV-PETROM – platforma Westaco (pentru persoane fizice);

“Important de știut este că interfața site-ului https://taxelocale6.ro s-a modificat, contribuabilii, persoane fizice și juridice, putând găsi aici cu ușurință toate informațiile legate de mijloacele de plată, activitățile din centre, actele necesare pentru fiecare tip de operațiune, pot descărca și completa online toate formularele (inclusiv în format editabil)”, susțin oficialii primăriei referitor la plata impozitului.

obligațiile fiscale

Totodată, a fost lansată o platformă online intermediul căreia contribuabilii pot depune și primi orice tip de act, exclusiv online, semnat electronic, eliminând astfel necesitatea prezenței fizice la ghișeu. Platforma dispune de mijloace moderne de interacțiune: asistență chat, identificare video, apelare audio, posibilitatea anexării documentelor.

În afară de aceste mijloace electronice, obligațiile fiscale pot fi plătite și la sediile Direcției, situate în:

  • Bd. Drumul Taberei nr. 18 (Orizont),
  • Centrul Comercial “Drumul Taberelor” (Strada Brașov nr. 25),
  • Bd. Drumul Taberei nr. 40,
  • Șoseaua Virtuții nr. 1-3,
  • Centrul situat în Calea Giulești nr. 125 a fost relocat în incinta Complexului Comercial Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții nr. 148 (lână eMag). Prin intermediul acestui centru, situat în apropiere de Cartierul Militari, s-a dorit degrevarea celui situat în Bulevardul Virtuții, care deservește acest cartier aglomerat.

“Precizăm că până la data de 31 martie 2021, se acordă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, bonificaţia de 10% pentru achitarea integrală a impozitelor pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport”

comunicat al Primăriei

CITEȘTE ȘI » Se reiau zborurile către şi dinspre Marea Britanie! Cine intră în carantină 14 zile

combaterea antiţigănismului

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antiţigănismului

Slujba de Bobotează

Culoare speciale pentru accesul participanţilor la Slujba de Bobotează