STB a demarat în acest weekend o amplă acţiune de curăţare şi igienizare a mijloacelor de transport

STB

Societatea de Transport Bucureşti derulează în acest weekend o amplă acţiune de curăţare şi igienizare a mijloacelor de transport, precum şi a adăposturilor din staţii, în care sunt implicaţi peste 250 de angajaţi STB.

„Pe lângă ce facem noi în fiecare noapte, respectiv igienizare, curăţare mijloace de transport, în acest weekend s-au mobilizat mai mulţi oameni, astfel încât să se facă mai aprofundat această activitate. Şi, suplimentar, am intervenit în acest weekend şi în adăposturile modulare din staţiile de autobuz, care sunt destul de murdare, sunt lipite afişe, au grafitti.

S-a făcut o igienizare mai aprofundată privind barele, zonele mai greu accesibile, mânere, scaune, geamuri, chederele de la geamuri. Au fost mobilizaţi peste 250 de oameni pentru această acţiune. Am făcut şi un apel la călători. Ideea este să contribuim cu toţii la menţinerea curăţeniei astfel încât să avem o călătorie plăcută cu mijloacele de transport în comun”, au reprezentanţii STB, pentru Agerpres.

STB

„De altfel, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acestei acţiuni care se derulează la sfârşit de săptămână este acela de a spori gradul de confort oferit călătorilor. Totodată, fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi să păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabil”, se menţionează într-o postare pe pagina de Facebook a STB.

Mesaj despre STB și de la primarul general

Depourile, adăposturile din staţii şi mijloacele de transport public urban sunt curăţate şi igienizate, sâmbătă şi duminică, de către 300 de angajaţi ai Societăţii de Transport Bucureşti (STB), informează primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Azi şi mâine, în week-end-ul curăţeniei, 300 de angajaţi ai STB curăţă şi igienizează depourile, adăposturile din staţii şi mijloacele de transport public urban. Ne străduim să oferim treptat bucureştenilor, în limita bugetului de care dispunem, un transport public civilizat şi modern. Vrem ca acesta să devină o opţiune cât mai atractivă pentru deplasarea în oraş”, a scris edilul general, într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI » Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2 va fi organizat, în toamna acestui an, pe Arena Naţională

DOTA2

Campionatul Internaţional de Gaming – DOTA2 va fi organizat, în toamna acestui an, pe Arena Naţională

STB

STB și Metrorex scumpesc biletele de la 1 august! Care sunt TOATE modificările