Târgul de Bere » Cel mai mare târg de bere din România și-a deschis porțile la Auchan

Târgul de Bere

Târgul de Bere. Peste 300 de sortimente de bere vor fi comercializate la ediția din acest an, din care 175 de beri fabricate în România

Auchan România anunță debutul celei de-a XII-a ediții a Târgului de Bere, cel mai mare târg de bere din comerț din România și unul dintre evenimentele emblematice ale companiei.

Astfel, în perioada 23 iunie – 20 iulie 2021, în toate hipermarketurile Auchan, precum și în magazinul online auchan.ro, clienții vor avea acces la o selecție extinsă de sortimente de bere, dar și la o gamă variată de produse complementare servirii acesteia.

Târgul de Bere, special organizat la Auchan

În continuarea misiunii retailerului de a susține economia locală, Târgul de Bere organizat în acest an propune clienților peste 300 de sortimente de bere, din care 175 sunt din România. În plus, 55 dintre acestea sunt beri artizanale românești fabricate de producători locali, printre care: Berarium, Capra Noastră, Fabrica de bere bună, Fabrica de Bere sau Fabrica Grivița.

Totodată, la Târgul de Bere, clienții retailerului vor putea alege din peste 150 de beri de renume internațional, inclusiv noutăți din țări precum Franța, Belgia, Germania, Cehia, Marea Britanie, Austria sau Finlanda. Printre sortimentele noi ale ediției curente se numără Belzebut Blonde, bere fabricată în Franţa, care face parte dintr-o gamă largă de beri aromate; Blanche de Namur, cu o aromă ușor fructată, precum și Duchesse De Bourgogne, La Gauloise sau Lindemans.

Targul de Bere Auchan 2021 6
Târgul de Bere. Peste 300 de sortimente de bere vor fi comercializate la ediția din acest an, din care 175 de beri fabricate în România

Târgul de Bere. În ceea ce privește oferta berilor de import, clienții vor regăsi specialități bavareze, precum Paulaner, Apostel, Konig Ludwig, Hop si Franziskaner, de abație (Leffe), craft – Kastel, Chouffe sau Hobgoblin și trapiste, precum Chimay sau La Trappe.

Potrivit datelor companiei, tendințele din piața de bere observate anul acesta vizează în principal dezvoltarea categoriei de sortimente aromatizate, atât în varianta cu alcool, cât și fără. Propunând o gamă largă pentru toate gusturile și toate buzunarele, Târgul de Bere din Auchan se adresează atât consumatorilor amatori, cât și cunoscătorilor.

Totul despre Târgul de Bere

Târgul de Bere din acest an se derulează în toate hipermarketurile Auchan, dar și virtual în magazinul auchan.ro, de unde clienții pot comanda online sortimentele preferate. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel național, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect și Drive.

Potrivit Auchan, în 2020, la Târgul de Bere, preferata românilor a fost berea românească. Anul acesta, clienții vor avea acces la o selecție extinsă de sortimente de bere, dar și la o gamă variată de produse complementare servirii acesteia, precum pahare, halbe, dar și o vastă selecție de gustări.

Ce a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România

  • De 12 ani realizăm anual cel mai mare târg de bere din România, oferind astfel o experiență a gusturilor din toată lumea. Vrem ca românii să retrăiască momentele de plăcere și experiențele din excursiile în care au fost, de-a lungul timpului, în alte țări.
  • În ultimii ani, odată cu dezvoltarea producției locale de bere artizanală, ne-am făcut o misiune din a aduce, susține și promova micii producători români de bere.
  • În târgul de bere din acest an, mai bine de jumătate dintre produse sunt din România. Îi invităm pe români să se bucure de diversitatea ofertei, de noutățile și exclusivitățile din cadrul acestui târg, precum și de experiențele din magazinele noastre pe care le-am pregătit cu ocazia acestui eveniment

CITEȘTE ȘI » Panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1, desființate noaptea trecută

panouri publicitare

Panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1, desființate noaptea trecută

canicula

CANICULĂ în București. Măsuri privind protejarea populaţiei din Sectorul 6 pe perioada verii