Tichete de masă pentru cetățenii vaccinați în centrele din Sectorul 6

tichete de masă

De aceste tichete de masă pot beneficia doar persoanele care au finalizat schema completă de vaccinare (a doua doză Pfizer sau doza Johnson&Johnson), începând cu data de 03 septembrie 2021.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 îi anunță pe cetățenii vaccinați în centrele Mihai Eminescu (Calea Plevnei nr. 234), Drive Thru Plaza (Plaza România) și Drumul Taberei (Aleea Lunca Cernei nr. 6A) că, începând cu data de 16 octombrie 2021, pot intra în posesia alocației de hrană în valoare de 100 de lei, sub forma unor tichete de masă pe suport de hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare.

Tichete de masă. Se distribuie doar nominal

Tichetele se distribuie nominal persoanelor îndreptățite, numai la centrul la care s-au vaccinat, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schemă completă, pe baza actului de identitate și a dovezii privind vaccinarea în cadrul centrului respectiv.

Pentru persoanele vaccinate la Centrul Drive Thru Plaza, aceste tichete de masă se vor distribui la Centrul de Vaccinare Drumul Taberei, din Aleea Lunca Cernei nr. 6A.

Programul celor două centre este de luni până duminică inclusiv, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Aceste tichete de masă se folosesc exclusiv pentru plata produselor alimentare de la magazinele și restaurantele afiliate la rețeaua ”Up România”, care se regăsesc pe site-ul rețelei.

Pentru informații suplimentare, puteți să apelați numărul de telefon 021.9970.

Reguli clare de respectat în București

  • Carantină de noapte între 20:00 și 5:00 pentru persoanele nevaccinate. Cei vaccinați sau trecuți prin boală nu au nevoie de declarație;
  • Restaurante și cinematografe deschise la jumătate din capacitate pentru vaccinați și trecuți prin boală;
  • Evenimente private (nunți, botezuri) la jumatate din capacitate (cel mult 200 de persoane), pentru vaccinați și cei trecuți prin boală;
  • Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este interzisă;
  • Săli de sport deschise la jumatate din capacitate pentru vaccinați și cei trecuți prin boală;
  • activităţile recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună și sunt vaccinate sau trecute prin boală;
  • Magazinele se închid la ora 22:00.

CITEȘTE ȘI » Categoriile vulnerabile din Sectorul 3 se pot vaccina acasă împotriva virusului COVID -19

vulnerabile

Categoriile vulnerabile din Sectorul 3 se pot vaccina acasă împotriva virusului COVID -19

restrictii

Restricții și carantină de noapte pentru nevaccinați!