8 jocuri online pe care le puteți încerca pe Zoom cu prietenii și familia

jocuri online

Jocuri online » E important ca în această perioadă să rămânem conectați cu cei dragi, chiar dacă nu ne putem vedea atât de des în persoană, cum ne-am dori.

Cei de la washingtonpost.com au alcătuit o listă cu cele mai interesante jocuri online pe care le putem juca online, pe Zoom sau altă platformă de videocall, pentru a ne destinde și a beneficia de prezența prietenilor și a familiei, fie ea și virtuală.

Iată o listă cu cele mai interesante jocuri online pentru copii și adulți:

Șah

merlin 172319088 92d1f618 cbf0 48e1 a1b3 0961bd0e74f6 mobileMasterAt3x
Jocuri online de șah

Jocul clasic în doi este o variantă pentru cei care preferă soluții tradiționale, în locul jocurilor virtuale.

Datorită serialului Netflix „Gambitul Damei”, șahul are parte de un comeback neașteptat. Nu doar că se vând tot mai multe table de șah în toată lumea, dar și jocurile online au crescut foarte mult. Chess.com e varianta cea mai simplă de a juca șah pe internet. Poți crea un cont și provoca prieteni sau membri ai familiei la un meci pe Zoom. Se poate descărca și pe PC, și pe mobil, iar site-ul oferă membrilor plătitori lecții și turnee.

Heads Up!

maxresdefault 1

Un joc tip trivia, cu numeroase categorii. E un joc rapid, în care fiecare participat trebuie să ghicească o persoană, un loc sau un lucru cu ajutorul publicului. Se poate descărca pe telefon, jucătorii aleg categoria, iar la începutul fiecărei runde, o persoană ține telefonul pe frunte, arătându-le celorlalți răspunsul, fără ca el să-l știe, dezactivând pe Zoom posibilitatea de a se vedea pe camera proprie. Partenerii de joc pot da indicii pentru a-l ajuta să ghicească despre ce este vorba. Se acordă puncte în funcție de rapiditatea cu care ghicește.

Jocuri online de strategie

Battleship

74120iEFB3B5B6BE577E0C

Obiectivul jocului este să găsești toate navele de pe planșa adversarului și să le scufunzi, înainte de a face el asta cu navele tale. Problema e că nimeni nu știe unde sunt navele celuilalt. E un joc-ghicitoare, dar și de strategie. E pentru doi jucători, care trebuie să aibă versiunea proprie a jocului. În fiecare rundă ei își dau cu părerea referitor la navele adversarului. Primul care le scufundă pe toate câștigă.

Outburst

Outburst Junior Bonus Points

Un joc de petrecere la origine, se poate juca pe Zoom cu 4-10 participanți. Trebuie să numești rapid 10 termeni dintr-o categorie, cum ar fi „treburi casnice pe care părinții pe spun copiilor să le facă”. Se țipă mult în acest joc și se pune pasiune. Jucătorii se împart în două echipe și schimbă locurile în fiecare rundă între a judeca și a ghici. Cu cât numești mai mulți termeni, cu atât aduci mai multe puncte echipei tale.

Quiplash

quiplash

Ai nevoie de o aplicație video, unde poți partaja ecranul cu ceilalți, și o variantă a jocului de pe Amazon Fire, Apple, Steam, PlayStation sau Xbox. Se joacă în 3-8 oameni.

Jucătorii trebuie să răspundă cu cele mai inteligente remarci pe care le găsesc. Grupul votează apoi cel mai bun răspuns și jucătorii primesc puncte. Trebuie să joci în fața publicului și poți primi indicații. Dacă joci cu prietenii, poți folosi glume pe care le știți doar voi, „inside jokes”.

Drawful 2

maxresdefault 2

Provoacă jucătorii să-și folosească degetele și imaginația pentru a crea mici opere de artă. Ei primesc indicații și idei de la joc și trebuie să realizeze respectivul desen, iar ceilalți participanți ghicesc ce reprezintă. Se poate juca pe tabletă, PC sau telefon.

Jocuri online populare

Among Us

among us free no download 5f6ed8dcb130a 1601099996

Un mister interstelar care necesită lucru în echipă. Colegii trebuie să se urce pe o navă spațială și să afle care este impostorul care sabotează nava și își ucide colegii. E un joc live-action și a devenit un joc-simbol al pandemiei, când a căpătat milioane de useri și a devenit extrem de popular.

Codenames

1ac25e00 3d2d 4ad9 aac5 2a2d7aa53d9a
Jocuri online cu indicii

E un joc creativ, cu două echipe – roșu și albastru – care trebuie să ghicească corect cardurile dintr-un grup de 25. Fiecare card are un nume de cod, iar fiecare echipă numește un spymaster care le va da indicii de un cuvânt colegilor, pentru a afla răspunsurile.

Citește și: 15 aplicații utile pentru București » Informații despre trafic, restaurante, parcări și filme

Excursie de o zi din București

Excursie de o zi din București: pârtia Sinaia și alte zone de schi și zăpadă

statie de metrou

Stație de metrou nouă în sectorul 4, pe Șoseaua Berceni. Au început lucrările