Fără apă caldă şi căldură pentru 400 de blocuri din sectoarele 2 şi 3

apa calda si caldura

Peste 400 de blocuri din București au rămas complet fără apă caldă şi căldură, iar alte câteva sute sunt parţial afectate.

În acest moment alimentarea făcându-se deficitar ca urmare a unei avarii apărute pe magistrala care asigură alimentarea cu agent termic a celor două sectoare.

O avarie apărută pe Magistrala 1 Sud care alimentează sectoarele 2 și 3 ale Capitalei a lăsat fără alimentare cu apă caldă şi agent termic peste 400 de blocuri

„Este o avarie mare şi mai este una mai mică. În momentul de faţă avaria este izolată şi echipele noastre intervin pentru remediere”, a declarat directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan.

Potrivit acestuia, sunt afectate de avarie 40 de puncte termice care asigură alimentarea a 449 de blocuri. În cele 449 de imobile nu se mai livrează apă caldă şi nici agent termic.

„Mai sunt câteva sute de blocuri care funcţionează, deficitar în aval de zona oprită. În aceste blocuri parametrii sunt reduşi”

Adrian Gîtlan, director general adjunct al Termoenergetica

Fără apă caldă şi căldură!

Acesta a adăugat că în zona afectată complet nu există spitale, în schimb în zona unde alimentarea se face deficitar există câteva instituţii şi spitale, iar echipele de intervenţie fac eforturi pentru ca alimentarea în aceste zone să fie reluată într-un timp cât mai scurt.

ajutor de incalzire

„Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deţine date pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic in teren in vederea efectuării verificărilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

0319442 este numărul pentru preluarea sesizărilor și reclamațiilor privind calitatea agentului termic livrat, precum și a avariilor produse în sistemul de termoficare

CITEȘTE ȘI » Patinoar în București? Iată 5 variante unde vă puteți relaxa pe gheață

patinoar

Patinoar în București? Iată 6 variante unde vă puteți relaxa pe gheață

Filmul Colectiv

Filmul Colectiv, cel mai bun film străin la premiile oferite de Societatea Naţională a Criticilor de Film din America