Patinoar în București? Iată 6 variante unde vă puteți relaxa pe gheață

patinoar

Hai la patinoar! Chiar dacă au trecut Sărbătorile, iarna e în toi. În București urmează să înceapă să și ningă, iar cei mici au nevoie de mișcare și relaxare. Unde în altă parte, dacă nu pe patinoar. Iar în Capitală avem mai multe variante

Patinoarul din Parcul Cișmigiu

Cel mai mare patinoar din București este patinoarul din Parcul Cișmigiu. Și poate primi până la cinci sute de persoane, având o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Doritorii beneficiază de garderobă, de tonete de unde își pot cumpăra de mâncare, dar și de băut, dar și de un loc special de închiriat patinele. Acestea costă 65 de lei, 50 se returnează la final.

Accesul pe gheață costă 20 de lei. Există mai multe intervale în care patinoarul nu funcționează și asta pentru a curăța și lustrui gheața.

patinoar
Programul seriilor din Cișmigiu

Patinoarul din Parcul IOR (Parcul Alexandru Ioan Cuza)

Primăria Sectorului 3 a deschis un patinoar în Parcul Alexandru Ioan Cuza unde locuitorii Sectorului 3 se pot bucura de 1.000 de metri pătrați de gheață. Acesta este amplasat în zona Bisericii Maramureşene de pe str. Liviu Rebreanu.

Patinoarul funcţionează pe toată perioada sezonului rece, în intervalul orar 10:00-22:00, accesul fiind gratuit. Aici există și cel mai mic program de refacere a suprafeței de patinat, doar că distracția se oprește de 5 ori în fiecare zi.

Patinoarul din AFI Cotroceni

În mall, există un patinoar cu o suprafață de 800 de metri pătrați și este deschis în fiecare zi a anului, indiferent de sezon! Există un loc special de unde se pot închiria patinele (15 lei), unde acestea se pot ascuți (25 de lei), dar și cutie pentru vestiar (5 lei).

Cei mici pot să-și închirieze o focă de ajutor la 20 de lei / sesiune. Administratorii au stabilit și prețuri pentru abonament, singurul loc cu această facilitate: 130 de lei / 10 intrări.

Patinoarul din Mall Promenada

Aici funcționează un patinoar pe terasa centrului comercial din zona Aurel Vlaicu-Pipera din București. Cu un singur bilet cumpărat se poate patina toată ziua, dar sunt trei intervale speciale pentru distracție, fiecare de câte trei ore începând cu orele 10:00, 14:00 și 18:00. Accesul pe gheață costă 20 de lei, închirierea de patine alți 15 lei. Accesul gratuit (fără închiriere patine) pentru sărbătoriții zilei (zi de naștere, nu de nume) și care demonstrează cu actul de identitate.

Patinoarul de la Hotel Caro

Caro Hotel București vine cu o surpriză pentru iubitorii patinajului, care până la sfârșitul lui februarie îşi pot da întâlnire la „Caro Ice Land”. Accesul la patinoar se poate face și din strada Fabrica de Glucoză.

Noul patinoar mobil va fi deschis zilnic, între orele 10:30-21:00, astfel încât atât cei mici, cât şi cei mari vor putea aştepta sărbătorile de iarnă bucurându-se de mișcare în aer liber. Costul unui bilet pentru o sesiune de o oră şi jumătate costă 20 de lei.

patinoar
Toate informațiile de la Hotelul Caro

Patinoarul din Park Lake Mall

În curtea complexului din Titan, administratorii mallului au organizat, ca în ultimii ani, un patinoar. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, doritorii sunt așteptați să facă mișcare. Există două intervale în care patinoarul nu funcționează și asta pentru a curăța și lustrui gheața: timp de o oră în fiecare zi, de la ora 13:00 și 17:00, dar și atunci când situația o cere. Prețul pentru închirierea patinelor costă 15 lei.

patinoar

CITEȘTE ȘI » CFR Călători lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021

MApN

MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa 2

apa calda si caldura

Fără apă caldă şi căldură pentru 400 de blocuri din sectoarele 2 şi 3