CFR Călători lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021

trenurile zapezi 2021

CFR Călători a anunţat că lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021.

Astfel că turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

”Iarna, vacanţele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-aţi stabilit deja programul, nu vă rămâne decât să luaţi trenul – o modalitate sigură şi confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi şi săniuş.

CFR Călători lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reduceri importante la ”Trenurile Zăpezii 2021”

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

“Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta ‘Trenurile Zăpezii’ pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Oferta ”Trenurile Zăpezii 2021”

Trenurile Zapezii 2021

Concurs special cu ”Trenurile Zăpezii 2021”

Mai mult, pasionaţii de fotografie pot participa la concursul “Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”, ce se va desfăşura în perioada 4 ianuarie 2021 ora 00:00 – 28 februarie 2021 ora 24:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 4 martie 2021, iar premiul cel mare va fi 1 an de reduceri.

Fotografiile trebuie să surprindă imagini cu trenurile CFR Călători, realizate în timpul călătoriei, din tren sau de la fereastra trenului. Toţi cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să trimită maximum 10 imagini foto prin wetransfer la adresa de e-mail marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

Citește și » Expoziţia „Bucureştiul Istoric – mix, desen, stil, arhivă” prezintă creațiile unor arhitecți emblematici

Poluare în București

Poluare în București! Tánczos Barna şi Nicuşor Dan s-au întâlnit pentru a lua măsuri concrete

Arena Națională

Nicuşor Dan: „Reparaţiile la acoperişul retractabil de la Arena Națională au fost finalizate”