ARTmania Evenings la București

ARTmania Evenings la București
ARTmania Evenings la București

Organizatorii festivalului ARTmania din Sibiu au anunţat un eveniment de trei zile ce va avea loc în ultimul weekend din luna iulie, la Bucureşti.

În urmă cu o săptămână, organizatorii festivalului au anunţat că ediţia deja reprogramată pentru anul acesta a fost amânată, din cauza pandemiei, pentru 22 – 24 iulie 2022. Cât priveşte lineup-ul, a fost confirmat oficială că, anul viitor, vor concerta la Sibiu trupele My Dying Bride, Testament şi The Pineapple Thief. Mai multe detalii urmează să fie anunţate.

Biletele şi abonamentele cumpărate pentru 2020 şi 2021, ediţii anulate în contextul pandemiei, rămân valabile pentru anul viitor.

În weekendul 23 – 25 iulie 2021 va avea loc, în clubul Quantic din Bucureşti, ARTmania Evening, eveniment care va aduce pe aceeaşi scenă trupe româneşti. Pe parcursul celor trei zile, la ARTmania Evenings, vor cânta: Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls.

PROGRAM „ARTMANIA EVENINGS”:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut

Evenimentul va avea loc în conformitate cu reglementările în vigoare şi „îşi doreşte să ofere sprijin artiştilor români şi să recreeze, atât cât este posibil în contextul actual, atmosfera festivalului apreciată de fani în ultimii 15 ani”, se arată într-un anunţ online făcut joi de organizatori.

Abonamentele pot fi cumpărate de pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 lei/ abonament, pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de bucăţi. Cei care pot participa doar la o zi au opţiunea de a achiziţiona bilete la preţul de 70 de lei, disponibile tot pe artmaniafestival.ro, în limita a 200 de bucăţi pentru o zi de eveniment.

Citește și » Nouă lucrări de grafică semnate Banksy, în licitaţie la Bucureşti

Trenul spre aeroport va opri și la Parcul Mogoșoaia

Trenul spre aeroport va opri și la Parcul Mogoșoaia

Cinevara #3: filme în aer liber, în București

Cinevara #3: filme în aer liber, în București