Auchan România anunță finalizarea obținerii certificării Safe Guard

Auchan România

Auchan România a primit această certificare care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 în toate spațiile gestionate de către companie.

Astfel, hipermarketurile și supermarketurile Auchan România, magazinele de proximitate MyAuchan, sediul central, spațiile de birouri ale angajaților din magazine, precum și depozitele proprii vor fi etichetate Safe Guard, fiind marcate ca spații sigure pentru cumpărături.

„Aceste măsuri, confirmate acum și prin prisma unei verificări complexe și riguroase, vor continua să fie implementate în spațiile noastre, pentru ca fiecare client să se poată bucura de cumpărături în siguranță”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Totul despre siguranța de la Auchan România

Fiecare tip de locație Auchan România a fost auditat în conformitate cu o listă personalizată de indicatori, aceștia urmărind cele patru direcții majore reflectate în politicile Safe Guard:

  • Proces – proceduri elaborate pentru a proteja angajații și clienții și pentru a menține continuitatea afacerii;
  • Igienă – acțiuni specifice menținerii unei bune igiene în toate tipurile de spații;
  • Oameni – teme specifice comportamentului persoanelor, cum ar fi distanțarea socială, lucrul la distanță unde este posibil, etc.;
  • Facilități – controale în vigoare legate de facilitatea în sine, inclusiv inspecția și întreținerea perioadică a spațiilor și echipamentelor.

„Evaluarea sistemului s-a efectuat prin analiza documentației și interviuri la nivel de management. Ulterior, sediul central, toate magazinele Auchan România și MyAuchan, precum și depozitele proprii au fost verificate printr-un audit neanunțat, toate acestea conformându-se 100% cu cerințele listei de verificare Safe Guard”, arată compania într-un comunicat.

„Suntem mândri că suntem parteneri cu Auchan România în efortul lor proactiv de a face diferența pentru clienții si angajații lor și de a demonstra că le asigură un mediu sănătos și sigur pentru cumpărături și desfășurarea activității”

Alexandru Vidu, Chief Executive Bureau Veritas România

Citește și » Top 7 cărți pentru un an mai bun cu noi înșine, în noutățile publicate la Editura Trei

craciun

4 cadouri cu cele mai frumoase povești de Craciun, pentru cei mari și cei mici

primul primar al Bucureștiului

Cine a fost primul primar al Bucureștiului. Care a fost cel mai longeviv