S-a deschis al șaptelea restaurant Burger King din București » Două produse noi în meniu

S-a deschis al șaptelea restaurant Burger King din București
S-a deschis al șaptelea restaurant Burger King din București

Lanțul fast-food Burger King are un nou restaurant în București, chiar în centru, pe Calea Victoriei 155.

Cel de-al șaptelea restaurant Burger King deschis în București apare la doar câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piața Sudului, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Două noi produse la Burger King

Noul restaurant va avea 30 de grill kings. Pe lângă deja bine-cunoscutele produse Burger King, în toate locațiile fanii putea găsi și noile produse recent introduse în meniu – Plant Based Whopper & Plant Based Nuggets.

171497067 502803331100578 8190062297937237316 n

Toate produsele din locație sunt disponibile la pachet sau prin comenzi pe internet sau prin aplicațiile de specialitate. Compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

“Deși anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea, noi ne-am adaptat rapid și ne-am concentrat toate eforturile pentru a oferi în continuare servicii rapide și de calitate, lucrând constant asupra planurilor de expansiune în regiune, așa cum am promis.

Astfel, am reușit performanța ca în plină stare de urgență să deschidem patru noi restaurante, la nici un an de la apariția noastră pe piața din România, atingându-ne toate obiectivele propuse. În 2021 continuăm să creștem, iar astăzi anunțăm cu bucurie că deschidem cel de-al șaptelea restaurant în București, chiar în centrul Capitalei.

România este o piață importantă pentru noi, unde dorim să investim iar pentru anul acesta pregătim în continuare oferte speciale pentru fanii Burger King și de asemenea, vom duce și mai departe planurile noastre strategice”

Daniel Ryska, AmRest Regional Director CE & SEE

Burger King a deschis șase noi restaurante în primul an de la apariția pe piața din România. În plus, compania a integrat într-un timp record, în timpul pandemiei, serviciul de food delivery prin parteneriate cu aplicațiile de delivery și a dezvoltat serviciile deja existente de take away și de pick-up.

Citește și » Unde este cea mai ieftină bere din Europa + pe ce loc se află Bucureștiul

Noaptea Muzeelor 2021, reprogramată pentru o dată inedită

Noaptea Muzeelor 2021, reprogramată pentru o dată inedită

pasti

Emoție, credință, suflet românesc. De Paști, la TVR 1