Castorul de pluș Titi a fost cumpărat din magazinele Auchan de peste 30.000 de români

Castorul de pluș Titi

Castorul de pluș Titi a devenit unul dintre cele mai achiziționate jucătorii din magazinele Auchan. Peste 230.000 de lei au fost donați de magazin pentru programul Fundației FARA – Combaterea Sărăciei prin Educație.

Ce trebuia făcut? De mers în magazine și de cumpărat castorul de pluș Titi. Auchan dona în urma acestei tranzacții banii într-un program.

Un program de a oferi suport educațional, familial și social copiilor proveniți din medii vulnerabile și familiilor acestora.

Suma din vânzarea jucăriei, castorul de pluș Titi, a fost strânsă în cadrul unei campanii derulate în hipermarketurile Auchan în perioada 30 septembrie – 31 decembrie 2020. Prin care pentru fiecare jucărie castorul de pluș Titi achiziționată, compania a donat câte 7 lei către Fundația FARA.

Castorul de pluș Titi achiziționat de 30.000 de români

De 30 de ani, eforturile Fundației FARA au ca scop combaterea efectelor sărăciei, îmbunătățirea vieții copiilor și adulților cu dizabilități și a tinerilor care, la împlinirea vârstei de 18 ani, nu beneficiază de sprijinul adecvat al unei familii.

În ultimul an, Fundația a sprijinit 1335 de beneficiari din București, Ilfov, Suceava și Satu Mare, oferindu-le îngrijire, dragostea unei familii adevărate și soluții la nevoile lor speciale, prin case de tip familial pentru copiii lipsiți de grija familiei și adulții cu dizabilități permanente, centre de recuperare pentru copii cu dizabilităţi, adăpost și pregătire pentru o viață independentă a tinerilor nevoiți să părăsească centrele de plasament.

„Copiii din familii vulnerabile sunt cei mai expuși riscului de excluziune socială, abandon familial și școlar. Din păcate, 4 din 10 copii din România provin din familii sărace. Prin tot ceea ce facem, ne concentrăm să găsim soluții pentru a-i sprijini constant pe copiii săraci”

Regina Bulai, Director Asociat Fundația FARA

„Fiecare an de școală în plus scade riscul de sărăcie. De aceea, prin programele noastre, încurajăm copiii să nu renunțe la școală, facem teme cu ei după ce termină orele, le asigurăm masa de prânz”, a mai spus acesta.

Donatie Auchan Fundatia FARA 1

Castorul de pluș Titi: o jucărie = 7 lei donați

Pentru a veni în sprijinul eforturilor de a reconstrui viitorul acestor copii, Auchan l-a adus în magazinele sale un animăluț special, castorul de pluș Titi. O jucărie menită să aducă o bucurie clienților, cât și hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte, suport pentru efectuarea temelor și materiale educaționale pentru copiii din grija Fundației FARA.

Astfel, donația sumei aferente vânzării jucăriei castorul de pluș Titi contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor după cum urmează:

  • vânzarea unei jucării Titi oferă o masă caldă pentru doi copii;
  • vânzarea a 6 jucării Titi oferă o masă caldă unui copil, timp de o săptămână
  • vânzarea a 45 de jucării Titi asigură materiale educaționale pentru 40 de copii, timp de o lună;
  • vânzarea a 70 de jucării Titi asigură o masă caldă pentru 140 de copii;
  • vânzarea a 100 de jucării Titi asigură materiale de igienizare pentru bucătăriile în care se gătește mâncarea pentru copii.

În cele trei luni de campanie, clienții Auchan au achiziționat peste 33.000 de jucării din castorul de pluș Titi, 7 lei din fiecare achiziție fiind direcționați către Fundația FARA România.

„Suntem bucuroși că, împreună cu clienții noștri, reușim să formăm o comunitate responsabilă și avem oportunitatea de a aduce într-adevăr o schimbare în rândul a sute de copii care au nevoie de elemente de bază: hrană, educație, terapie. În ultimele luni, castorul Titi a devenit atât un prieten al copiilor, cât și un simbol al solidarității pe care ne dorim să o promovăm în continuare în rândul clienților noștri. Așadar, castorul Titi se va regăsi la raft până la finalul lunii martie, pentru a contribui la strângerea de fonduri pentru Fundația FARA”, a declarat și Corina Dospinoiu, Responsabil Auchan.

Castorul Titi se poate achiziționa din orice hipermarket Auchan, din magazinele MyAuchan din benzinăriile Petrom sau poate fi comandat din magazinul online auchan.ro sau aplicația Auchan, prețul unei jucării fiind de 24,90 lei.

CITEȘTE ȘI » Auchan România asigură cumpărături livrate direct la mașină în 2 ore

Pro TV

Pro TV are cele mai așteptate show-uri de televiziune! Ce programe revin primăvara aceasta

Superpovești din București

„Superpovești din București”, proiect interactiv: copiii și adolescenții rescriu legendele Capitalei