Cursuri online gratuite de educație muzicală și dirijat coral

Cursuri online gratuite de educație muzicală și dirijat coral
Cursuri online gratuite de educație muzicală și dirijat coral

Cursuri online gratuite de educație muzicală și dirijat coral » Pe 5 februarie, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi va lansa cursurile din ediția 2021.

Proiectul se adresează cadrelor didactice (educatori, învățători, profesori etc.), coordonatorilor și dirijorilor de coruri și ansambluri instrumentale, dar și celor care doresc să descopere sau să aprofundeze noțiuni de notație muzicală, tehnică dirijorală, interacțiune pedagogică cu copiii, managementul corurilor, precum și diferite abordări educaționale alternative.

Cursuri online gratuite de muzică

Cursurile sunt organizate sub forma unor sesiuni săptămânale gratuite, coordonate de specialiștii Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și ai Programului Național Cantus Mundi, profesioniști cu o vastă experiență în domeniul muzical, precum și al educației culturale sau managementului coral.

Fiecare sesiune are o structură modulară, formată din 3 cursuri distincte, a câte 50 de minute și se desfășoară în fiecare vineri, între orele 18.00 și 21.00, pe platforma ZOOM.

Noua ediție a Cursurilor online gratuite de Educație muzicală și dirijat coral vine în continuarea celor peste 70 de cursuri offline pe care trainerii Corului Madrigal și Cantus Mundi le-au susținut în ultimii ani în toată țara, precum și a celor nu mai puțin de 95 de webinare desfășurate live online în perioada iulie – decembrie 2020.

Cursuri online gratuite de muzică » 10.000 de înscrieri în 2020

Ediția 2020 a proiectului de pregătire organizat de Corul Madrigal și Cantus Mundi s-a bucurat de un real interes în comunitățile educaționale și artistice din țară sau internaționale, însumând aproape 10.000 de înscrieri la întâlnirile săptămânale organizate în cele șase luni, informează organizatorii.

Atât cei peste 3.200 de dirijori înscriși în rețeaua națională Cantus Mundi, cât și persoanele care doresc să se perfecționeze în domeniul educației muzicale și al dirijatului coral pot accesa gratuit aceste cursuri online, în limita locurilor disponibile. Cursurile au o abordare interactivă, cu o componentă practică însemnată, astfel că numărul participanților online pe platforma ZOOM este limitat.

Înscrierile la cursuri online gratuite se fac prin completarea formularului online publicat AICI!

Citește și » Neversea 2021: Tyga și Black Eyed Peas, printre artiștii reconfirmați

cu trenul în Europa

Curse de noapte cu trenul în Europa » Cum poți ajunge din București în trenul Viena – Paris sau Zurich – Barcelona

Globurile de Aur 2021, nominalizări » Netflix domină lista

Globurile de Aur 2021, nominalizări » Netflix domină lista