Incendiu puternic la un restaurant Dristor Kebap din Bucureşti

Dristor Kebap

Un puternic incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă la un restaurant Dristor Kebap situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti, locatarii din două blocuri învecinate fiind evacuaţi. Două persoane, angajaţi ai restaurantului au necesitat îngrijiri medicale.

”Am intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de peste 400 mp”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

Locatari evacuați după incendiul de la Dristor Kebap

Potrivit reprezentanţilor ISU, au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant.

În urma evenimentului, au fost afectate două persoane, un bărbat şi o femeie, angajaţi ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon.

178998474 6154819937877180 8277120069484852441 n

Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD şi SABIF. Restaurantul afectat este unul dintre cele mai mari restaurante Dristor Kebap din Capitală.

Incendiul care a izbucnit în interiorul restaurantului şi s-a extins şi la acoperişul construcţiei a afectat şi faţada unui bloc din apropiere. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale.

„Încă de la început, anul 1999, când am deschis primul magazin în cartierul Dristor, ne-am străduit să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și produsele cele mai bune, preparate după rețetele tradiționale, folosind cele mai performante utilaje”

prezentarea companiei Dristor Kebap

Cum arată shaormeria Dristor Kebab după incendiu

CITEȘTE ȘI » EURO 2020 la București » Trofeul a căzut la Arena Națională, imaginile au devenit virale

Kanal D

Ediții speciale de Paște la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!” și „ROventura” aduc povești de sărbătoare

Fără mască la operă și la teatru pentru persoanele vaccinate

Persoanele vaccinate cu ambele doze ar putea intra fără mască la operă și la teatru, în săli pline