Glovo și Auchan: parteneriat pentru livrări la domiciliu în maximum 60 de minute

glovo

Începând din 17 februarie, peste 4.000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate online prin aplicația Glovo.

Serviciul este disponibil în toate cele 18 orașe în care retailerul este prezent, livrările fiind efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

În aplicația Glovo, utilizatorii vor regăsi peste 4.000 de produse din magazinele Auchan, din categorii precum fructe și legume, preparate de brutărie, mezeluri, lactate, produse din carne, dar și produse cosmetice, de înfrumusețare, pentru îngrijirea grădinii și curățenia casei, jucării sau electrocasnice.

Cumpărăturile vor fi livrate din cele 33 de hipermarketuri Auchan din Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

„Suntem încântați să extindem serviciile de livrare la domiciliu prin parteneriatul cu Glovo. Ne continuăm astfel misiunea de a ajunge rapid și bine în casele consumatorilor, oferindu-le acestora o gamă variată de articole esențiale, produse românești și o paletă cuprinzătoare de alimente pentru un stil de viață sănătos, la prețuri cu adevărat avantajoase”, a declarat Laurențiu Furtună, Director e-commerce și digital Auchan Retail România.

„Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo și că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de orașe, dar și la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicație”

Victor Răcariu, General Manager

Potrivit celor două companii, nu există o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării va porni de la 11,99 lei și poate ajunge până la 15,99 lei, în funcție de orașele în care serviciul este disponibil.

Despre Glovo

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli.

Glovo 2 years in Romania 2

Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 21 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en.

Despre Auchan

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 44 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 35 în Stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent.

CITEȘTE ȘI » Auchan România și foodpanda extind la nivel național parteneriatul pentru livrări în 60 de minute la domiciliul clienților

primaria sectorului 1

Primăria Sectorului 1, gazda expoziției „Dincolo de canon. Noua sculptură azi”

Mega Image

Mega Image a obținut certificarea Safe Guard, pentru cele mai bune practici de prevenție împotriva COVID-19