Când va fi lansat HBO Max în România

HBO Max în România

HBO Max în România » Platforma de streaming HBO Max va fi lansată anul acesta în România, cel mai probabil în a doua parte a anului.

WarnerMedia, compania care deține HBO, vrea să ajungă cu HBO Max în 190 de țări, în 2021. Printre acestea se numără și România.

HBO Max în România » Cât va costa abonamentul

Țara noastră are deja acces la cele 3 posturi HBO și la platforma HBOGO, însă urmează câteva transformări odată cu lansarea HBO Max în Europa. Acesta va înlocui HBOGO, care era gratuit până acum pentru cei care plăteau deja extraopțiunea către furnizorul de cablu.

Dacă accesul la HBO costă acum 3 euro pe lună, HBO Max va crește semnificativ costurile, spre 10 euro pe lună. Va deveni însă un serviciu premium, datorită schimbării de strategie a companiei. Din cauza pandemiei, WarnerMedia a limitat sau chiar oprit lansările de filme în cinematografe, urmând să le transmită în premieră online, pe platforma HBO Max. Astfel, abonații vor avea acces instant la cele mai noi filme, fără să fie nevoie să mai aștepte premierele din cinematografe.

În România, piața de streaming este destul de competitivă, cu HBOGO, Netflix, Amazon Prime, Disney+, Apple TV, YouTube Premium și Vimeo.

Citește și » Filme românești din toate timpurile, accesibile online, gratuit

Couleurs roumaines

„Couleurs roumaines” » Colecție spectaculoasă a celebrei case Fragonard

Filme pentru copii

Filme pentru copii și activități online, la Teatrul Ion Creangă » Eveniment unic în România