HBO Max vine în România în 2022

HBO Max vine în România în 2022
HBO Max vine în România în 2022

HBO Max în România » Platforma de streaming HBO Max va fi lansată anul viitor în România.

„HBO Max, noua experiență de streaming, oferă entertainment de calitate de la cele mai iubite branduri WarnerMedia, inclusiv Warner Bros., HBO, DC și Cartoon Network, dar și producții originale Max internaționale. Toate într-un singur loc, pentru prima dată”, au anunțat reprezentanții companiei.

Mai multe detalii despre HBO Max în România vor fi dezvăluite în cadrul unui eveniment virtual din octombrie, când vor fi prezentate platforma, informațiile despre conținut și multe altele.

Detalii despre HBO Max în România

„HBO GO, serviciul existent, va fi migrat automat pe platforma HBO Max. HBO Max va fi disponibil pentru abonații noi, dar și pentru cei existenți (care au abonament făcut direct pe site sau prin intermediul operatorilor). Vom comunica direct abonaților noștri și prin aplicație și prin intermediul celorlalte canale existente.

Serviciile europene HBO au prețuri conforme cu piața. Prețul pentru HBO Max în Europa va fi competitiv, iar mai multe informații despre prețuri vor fi oferite în următoarele luni.

Nu vom înlocui biblioteca de filme. Dimpotrivă, vom adăuga mult mai multe filme și seriale. Conținutul din Europa va fi similar celui din SUA, de vreme ce vom oferi titluri de la Warner Bros., HBO, producții originale Max, DC, Cartoon Network. De asemenea, vom continua să achiziționăm titluri de la alte studiouri, specifice pentru fiecare teritoriu”, au mai precizat reprezentanții pe pagina de Facebook.

Citește și » Documentarul Schumacher, din 15 septembrie pe Netflix

creșe

Două creșe noi pentru copiii din Sectorul 1

SkyShowtime în România din 2022

Un nou site de filme și seriale apare pe piața românească