iMapp Bucharest a ieșit câștigător la Premiile AV Awards 2020

iMapp Bucharest

iMapp Bucharest, unul dintre cele mai importante evenimente de video mapping din lume, organizat de Creart, a fost declarat câștigător al categoriei „AV in action” la Premiile AV Awards de la Londra.

Campania internațională de solidaritate “One World. One Heart.” care a fost lansată anul acesta de iMapp Bucharest, în carantina generată de pandemia de Covid-19, a fost aleasă de public ca fiind marea câștigătoare a acestei categorii.

iMapp Bucharest primește recunoștință la nivel mondial în cadrul celei mai importante competiții internaționale de renume, care premiază excelența în întreaga industrie audiovizuală.

A fost o competiție pe cinste, dar iMapp Bucharest a reușit să pună mâna pe premiu! În mai puțin de două săptămâni, 46 de artiști vizuali din 27 de țări s-au alăturat inițiativei prin crearea unor animații 3D, cu o durată de 10 secunde, pornind de la același element: o inimă, întărind, prin forța creativă, mesajul campaniei de solidaritate la nivel mondial.

Mesajul iMapp Bucharest – proiectat în mari orașe din lume

Conform oficialilor Primăriei București: “Lucrările au fost reunite într-un singur video, care a fost proiectat simultan, pe 17 aprilie, pe fațadele unor clădiri din întreaga lume, respectiv din București (România), Budapesta (Ungaria), Lyon (Franța), Kiev (Ucraina), Paris (Franța), Moscova (Rusia), Monterrey (Mexic), Seattle (S.U.A.), Asker (Norvegia)”.

iMapp Bucharest 2

Având în vedere pandemia care a afectat întreaga planetă, echipa revistei AV Magazine a dorit anul acesta să evidențieze inovația și ingeniozitatea de care au dat dovadă specialiștii și artiștii din comunitatea audiovizuală de-a lungul acestei perioade. Iar în cadrul categoriei „AV in action”, iMapp Bucharest a luat marele premiu.

“Câștigătorul premiului a fost desemnat prin votul publicului, dintre cei opt finaliști internaționali și a fost anunțat în cadrul ceremoniei virtuale. România a câștigat prin iMapp Bucharest și a ajuns pe podiumul uneia dintre cele mai importante competiții internaționale dedicate industriei audiovizuale din lume!”

Oficialii Primăriei București

iMapp Bucharest a lansat un proiect de conștientizare publică a susținerii reciproce, implementat prin intermediul artelor vizuale la nivel internațional, care a promovat mesajul“One World. One Heart.”: #strongertogether #staybrave #lovecandoanything.

Alte 4 proiecte internaționale din Mexic, China și Marea Britanie au decis să integreze videoclipul proiectului demarat de iMapp Bucharest în campaniile lor ulterioare, promovând mesajul transmis de acesta pe plan.

Citește și » Parcul Cișmigiu – povestea. 166 de ani de istorie pentru grădina construită de unul dintre cei mai importanți arhitecți peisagiști ai României

Parcul Cișmigiu

Parcul Cișmigiu – povestea. 166 de ani de istorie pentru grădina construită de unul dintre cei mai importanți arhitecți peisagiști ai României

trotinete electrice

Un bucureştean a furat 20 de trotinete electrice de pe stradă!