Ion Țiriac, tun imobiliar colosal de 15 milioane de euro! Miliardarul a vândut un teren, pe malul lacului Tei

Ion Țiriac

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanți jucători din piața real estate din România, anunță încheierea tranzacției prin care a achiziționat de la Ion Țiriac un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei.

Valoarea tranzacției se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii.

Ion Țiriac a vândut terenul, urmează un colos imboliar

De asemenea, compania informează că intenționează să dezvolte pe terenul astfel achiziționat un nou proiect imobiliar, One Lake Club, care va fi conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate, precum piscină, spa, sală de sport sau braserie.

Poziționarea terenului va oferi noului proiect imobiliar pe care compania plănuiește să îl dezvolte vedere directă asupra Lacului Tei, dar și acces rapid la facilitățile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3.

lacul tei
Zona în care Ion Țiriac a vândut terenul pentru 15 milioane de euro

Tranzacția se înscrie în linia strategiei One United Properties de a investi în oportunități de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureștiului, care se bucură de numeroase facilități.

Ion Țiriac, afacere cu cei mai activi dezvoltatori imobiliari

De precizat că One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. O companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase.

Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

CITEȘTE ȘI » Evaluare Națională 2021. Toate informațiile și regulile ce trebuie să fie respecte de către elevi

Banksy

Nouă lucrări de grafică semnate Banksy, în licitaţie la Bucureşti

sectorul 2

Pe locuri, fiți gata, sport! Și curtea școlilor din sectorul 2 își deschid porțile pentru activități sportive