Românii pot juca la loto și prin intermediul a peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay

loto

Acum participarea la jocurile loto tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara.

Rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajunge astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziționează prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face, în siguranță, atât cash cât și cu cardul, prețul fiind același cu cel din agențiile loto.

„Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de plăți de pe piață, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziția jucătorilor noștri cărora le mulțumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române”

Sebastian-Iacob Moga, director general

Câștigurile pentru biletele jucate la Stațiile de Plată SelfPay se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, atât prin agențiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de C.N. „Loteria Română” S.A., pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locațiilor în care sunt amplasate Stațiile de Plată SelfPay este disponibilă pe site-ul Loteriei Române.

Istoria loto în România

Loteria Română este una dintre cele mai vechi instituții românești care sărbătorește anul acesta 114 ani de activitate, fiind înființată în 1906 de Regele Carol I, în scop social, pentru a sluji interesul public și național. În toată această perioadă, indiferent de vremuri și de provocările fiecărei etape din istoria sa, Loteria Română și-a onorat misiunea importantă pe care o are încă de la înființare, aceea de a contribui la finanțarea obiectivelor de interes public național.

Conform reprezentanților Loteriei Române, citați de Capital, „În prezent, cea mai mare parte din profitul net este direcționată către bugetul de stat, sub formă de dividende. Totodată, precizăm că 2% din încasările companiei merg către Fondul Cultural Național”.

Citește și » Reabilitarea de 10 milioane de euro a Parcului Cișmigiu din Capitală a fost oprită în instanță

polițiști

Un jandarm și doi polițiști din București, anchetați după ce s-au pozat cu doi maneliști

joburi

Un nou record al ultimilor 21 de ani: 1,4 milioane de aplicări pentru joburi, în octombrie