Proiectul „Masă pentru Doi”: 15.000 de mese calde donate, 15 restaurante, 5 spitale, 4 orașe

Masă pentru Doi

Compania Betano, una dintre platformele de cazinou online și pariuri sportive a desfășurat proiectul „Masă pentru Doi”.

O campanie de susținere a personalului sanitar și a industriei HoReCa din România. În perioada 17 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, împreună cu Asociația CSR Nest, 15.000 de prânzuri calde au fost livrate către personalul sanitar din cinci spitale din România.

În perioada proiectului „Masă pentru Doi”, campania a sprijinit 15 restaurante din patru orașe, asigurându-le un număr de comenzi stabil care să le ajute să își continue activitatea.

Zilnic, personalul bucătăriilor a pregătit meniuri variate care au ajuns la peste 2.300 de cadre sanitare din secțiile de primiri urgențe și terapie intensivă a cinci spitale din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Craiova.

Ce a însemnat proiectul „Masă pentru Doi”

2.094 de kilometri au fost parcurși de cei 27 de curieri în cele 30 de zile de campanie, pentru a asigura zilnic meniurile calde pregătite de 132 de mâini talentate.

Prin intermediul „Masă pentru Doi” a fost exprimată recunoștința față de eforturile personalului sanitar, dar a fost șo susținută activitatea de bază a micilor afaceri de familie sau deținute de mici antreprenori români, foarte vulnerabile în contextul pandemic, restaurante cu o reputație bună în rândul consumatorilor.

„Masă pentru Doi” a fost unul dintre modurile în care am răspuns provocărilor contextului pandemic în una dintre țările în care activăm, venind în sprijinul a două sectoare puternic afectate. Deschiderea cu care proiectul a fost primit de comunitatea locală ne-a dat încredere să îl extindem și la nivel regional, în alte două țări în care operăm: Grecia și Portugalia

Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Kaizen Gaming

Proiectul „Masă pentru Doi” a continuat seria demersurilor companiei de a sprijini societatea în lupta împotriva COVID-19. Seria a fost deschisă în primăvara anului 2020, printr-o donație de 100.000 de euro către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea de echipamente urgente și necesare pentru spitalele din România.

„Ne bucurăm că am putut ajuta două sectoare puternic afectate de criza actuală și că inițiativa noastră poate servi drept exemplu. Dacă până acum temerile noastre, ale tuturor, au fost legate cu precădere de sănătate, în perioada care urmează trebuie să ne îndreptăm atenția și spre implicațiile economice”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România, despre Proiectul „Masă pentru Doi”.

Echipele FCSB și Universitatea Craiova au fost implicate în “Masă pentru Doi”

La eveniment au participat și jucătorii celor două echipe de fotbal pe care Betano le sponsorizează în România, FCSB și Universitatea Craiova.

„Natura proiectului Masă pentru Doi ne-a facilitat foarte mult colaborarea cu toate părțile implicate. Restaurantele au fost foarte receptive și deschise propunerilor noastre, personalul medical, extrem de încântat, iar curierii au parcurs probabil cei mai plăcuți peste 2.000 de km din carieră. A fost un exemplu de solidaritate”, a declarat Sergiu Sebesi, Președinte Asociație CSR Nest.

Masă pentru Doi a fost un proiect de suflet încă din faza de concept, iar principalul său scop a fost de a crea un lanț al binelui. Debutul pandemiei a fost un fenomen care ne-a luat pe toți prin surprindere, dar cele câteva luni care au urmat ne-au dat posibilitatea de a identifica cele mai afectate sectoare și de a interveni în continuare acolo unde este mai mare nevoie de ajutor

Roxana Dinescu, Marketing Manager, Betano
Infografic 2 scaled


CITEȘTE ȘI » Un reportaj BBC avertizează asupra pericolului major din București: „Nu e vorba de infractori sau corupție”

Programul zborurilor Wizz Air pentru iarna 2021 - 2022 » Destinații însorite precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta

Programul zborurilor Wizz Air pentru iarna 2021 – 2022 » Destinații însorite precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta

industria sporturilor de iarnă

STUDIU. Covid-19 va accelera inovația tehnologică în industria sporturilor de iarnă