Primul M&M’s Wall din România e la Mega Image Concept Store Băneasa

Mega Image Concept Store Băneasa are primul M&M's Wall din România
Mega Image Concept Store Băneasa are primul M&M's Wall din România

Mega Image Concept Store Băneasa gădzuiește un nou concept al brand-ului M&M’s Wall. E primul M&M’s Wall din Romania, alături de Mars, și al-8-lea display din lume

Celelalte M&M’s Walls se găsesc în SUA – New York, Las Vegas, Orlando (2), Henderson, în UK – Londra, și în China – Shanghai.

M&M’s Wall în România, la Mega Image Concept Store Băneasa

152973314 1326970960988180 7082520448342030005 o
M&M’s Wall în România, la Mega Image Concept Store Băneasa

Pe lângă M&M’s Wall și ofertele de shopping foarte variante, mai deosebite decât cele din supermarketurile obișnuite ale lanțului, în Mega Image Concept Store Băneasa mai găsim un coffee shop Manufaktura, care a fost integrat în Casual Bistro, cu cafea de specialitate servită to-go de barista.

Pe lângă cafea, în locația din Băneasa există și o nouă zonă care cuprinde o selecție de praline și ciocolată Venchi. Clienții pot alege propriul mix sau pot cumpăra cutii special pregătite inclusiv pentru cadouri.

De asemenea, Mega Image Concept Store Băneasa a deschis, alături de echipa Cărturești, un spațiu cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri.

Concept Store-ul Baneasa are un program non stop.

Mega Image Concept Store Băneasa, #5 pe listă

Mega Image Concept Store Băneasa e al cincilea magazin de acest gen din București. Situat pe Șoseaua București – Ploiești, nr. 83 – 87, acesta are o suprafață de 2100 m2, fiind astfel cel mai mare magazin din rețeaua Mega Image. Dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri și o stație pentru încărcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. 

comp 000000yr

Noul Concept Store din Băneasa duce la un nou nivel experiența la cumpărături, prin conceptul unic, prin design, prin soluțiile inovative de construcție, prin spațiul interior aerisit si organizat.

Inspirația la cumpărături este nelimitata: noul Concept Store integrează toate conceptele speciale, deja consacrate in magazinele Mega Image Concept Store, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Românești și insula Angst, precum și sortimente de produse congelate din magazinul AB Cool Food.

Pe lângă acestea, un nou concept a fost inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie – care include o gama larga de brânzeturi vrac, peste 70 de brânzeturi din Romania si din regiuni faimoase pentru tradiția lor in prepararea brânzeturilor.

Magazinul Mega Image din Băneasa este ușor accesibil pentru locuitorii întregii zone de nord a capitalei, precum si pentru clienții din zonele de birouri. Mai mult, acesta va dispune de cea mai recenta inovație in materie de design exterior, o fațadă dinamică, bazata pe tehnologie cu leduri. Este o premiera in materie de fațade, fiind realizata dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovație a partenerului Philips.

Alte Mega Image Concept Stores din București:

Cobălcescu
Strada Grigore Cobălcescu 45

Piața Gemeni
Strada Vasile Lascăr 108-116

Barbu Văcărescu
Strada Barbu Văcărescu 201

Piața Sudului
Șoseaua Olteniței 208

Citește și » Festivalul Lights On va fi organizat anul acesta și la București

Când vor reveni spectatorii pe stadioanele din România și ce se întâmplă cu EURO 2020

Când vor reveni spectatorii pe stadioanele din România și ce se întâmplă cu EURO 2020 la București

Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta din București, prima stagiune online, pe scena internațională, din 12 martie