Teatrul Elisabeta din București, prima stagiune online, pe scena internațională, din 12 martie

Teatrul Elisabeta

Râsul se întoarce la Teatrul Elisabeta! Vineri, 12 martie, ora 20:00, are loc premiera stagiunii online în parteneriat cu platforma online românească Cineclic. Timp de 48h, veți putea urmări comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, disponibilă în format ultraHD.

Teatrul Elisabeta din București vine în întâmpinarea românilor de pretutindeni cu comedii de calitate, transmise online, în care aveți șansa să-i vedeți pe unii dintre cei mai iubiți actori români: Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Lucian Ghimiși și Marcelo Cobzariu.

Stagiunea online a Teatrului Elisabeta este un proiect 100% românesc, realizat în parteneriat cu platforma online Cineclic, care difuzează filme și seriale exclusiv românești.

Premiera stagiunii online va avea loc vineri, 12 martie, începând cu ora 20:00 (GMT+2), când va fi difuzată comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în format ultraHD, pentru numai 48h.

În cadrul proiectului Stagiune Online, Teatrul Elisabeta oferă spre vizionare în fiecare lună una dintre comediile sale de succes, disponibile exclusiv pe platforma Cineclic. În prețul biletului intră nu doar producția lunii, ci și materiale realizate exclusiv pentru clienții platformei Cineclic.

Teatrul Elisabeta

Spectacol la Teatrul Elisabeta din București

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard.

Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon.

MG 2335

De acum, comediile Teatrului Elisabeta sunt disponibile în toate colțurile lumii, pentru toți românii care își doresc să se bucure și să susțină un brand local, oricât de departe s-ar afla de casă. Bilete și informații suplimentare pe TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online.

Distributie:
Bernard: Andreas Petrescu
Robert: Lucian Ghimisi
Suzette: Maria Buza
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Marcelo Cobzariu

  • Regizor: Puiu Serban
  • Costume: Tania Popa
  • Limba: Romana
  • Scenografie: Ion Molete
  • Tip Spectacol: comedie
  • Pret Bilet:  8 EURO (39 lei)

CITEȘTE ȘI » Primul M&M’s Wall din România e la Mega Image Concept Store Băneasa

Mega Image Concept Store Băneasa are primul M&M's Wall din România

Primul M&M’s Wall din România e la Mega Image Concept Store Băneasa

Egregora

Egregora. Noi imagini spectaculoase de pe platourile de filmare