Museum Quest în București: 3 muzee participă la un treasure hunt cultural interactiv

Museum Quest în București
Museum Quest în București

Museum Quest by Trapped este un treasure hunt cultural interactiv, unic în România, ce are loc în cele mai interesante muzee din București.

Museum Quest îmbină latura culturală a unei vizite la muzeu cu interactivitatea și misterele unui escape room, dar și adrenalina unui treasure hunt.

Fiecare joc Museum Quest are o poveste unică, inspirată din tematica muzeului vizitat. În acest moment sunt disponibile trei muzee: Muzeul Satului (Șoseaua Kiseleff nr. 28-30), Muzeul de Istorie (Calea Victoriei nr. 12) și Muzeul Militar (Strada Mircea Vulcănescu nr. 125-127). Un bilet costă 60 de lei.

Museum Quest la Muzeul Satului

00000125601 99fa 800x800 n 96ee4676

Evenimentul de la Muzeul Satului are loc în fascinanta lume a satului românesc, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Din Transilvania până pe prispele gospodăriilor moldovenești, în zona Banatului și până pe malurile Dobrogei, misiunea este explorarea detaliilor arhitecturii și tradițiilor găsite pe cărările satului românesc.

La un eveniment la Muzeul Satului pot participa în paralel 4 echipe. Scopul fiecărei echipe este rezolvarea corectă a unui număr cât mai mare de misiuni și obținerea unui punctaj cât mai mare în timpul alocat jocului. Cum? Folosindu-se de informațiile culturale și indicii, dar și de aptitudini personale, intuiție și muncă în echipă!

Fiecare echipă va avea un Kit de Explorator, pus la dispoziție la începutul jocului de către Game Master. Kitul este plin de surprize. Dacă echipele au nevoie de ajutor și indicii, pot oricând comunica cu Game Masterul. Echipa câștigătoare va primi un premiu surpriză. Bilete AICI!

Museum Quest la Muzeul de Istorie

00000125613 fae6 800x800 n 968bf5d8

Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul de Istorie are loc pe urmele istoriei României, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Descoperind misterele pieselor din lapidarium și tezaur, echipa de arheologi se află în misiunea recreării poveștii unei piese demult uitate.

La un eveniment de la Muzeul de Istorie pot participa într-o zi 6 echipe. Bilete AICI!

Museum Quest la Muzeul Militar

Evenimentul Museum Quest – Treasure Hunt la Muzeul Militar are loc pe urmele armatei României, unde participanții vor parcurge în detaliu informațiile întâlnite și se vor afla în permanentă comunicare și căutare de indicii. Camarazii vor descoperi totul despre curajul și vrednicia românilor, despre dorința de luptă, rezistență și ingeniozitate. Aventura începe în Evul Mediu și se termină la al doilea Război Mondial, iar misiunea echipei este să-și traseze harta cetății lor.

La un eveniment de la Muzeul Militar pot participa, pe parcursul întregii zile, maximum 8 echipe. Bilete AICI!

Citește și » Ce putem vedea la Romanian Kitsch Museum, aflat în TOP 3 obiective din București

Romanian Kitsch Museum

Ce putem vedea la Romanian Kitsch Museum, aflat în TOP 3 obiective din București

Muzeul Municipiului București

Atmosfera Bucureștiului interbelic recreată de Muzeul Municipiului București