Concert Passenger, programat pentru iulie 2022 la Bucureşti

Passenger

Un concert al artistului englez Passenger, pe numele real Michael David Rosenberg, este programat să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, a anunţat miercuri Emagic.

Acesta va fi primul concert la Bucureşti, iar biletele pot fi cumpărate, începând din 22 octombrie, de pe tickets.emagic.ro şi iabilet.ro. Preţurile variază în funcţie de loc, de la 100 la 250 de lei.

Mike Rosenberg este cântăreţ şi compozitor de folk-rock din Brighton (Anglia), care a fondat în 2003 trupa Passenger.

Cum se intră la concertul Passenger

După dizolvarea acesteia, în 2009, el a păstrat numele de scenă pentru proiectul său solo. S-a făcut remarcat cu single-ul „Let Her Go” (2012), ce a ocupat primul loc în topurile din mai multe ţări şi a adunat mai mult de 3 miliarde de vizionări pe YouTube.

00000156489 1e2e 800x800 n 48ac7908
Concert Passenger

După lansarea celui de-al 12-lea album, „Songs For The Drunk And Broken Hearted”, anul acesta, Mike Rosenberg a pornit împreună cu o trupă live, în septembrie, într-un turneu european în care interpretează noile piese, dar şi melodii mai vechi.

Accesul la eveniment se va face în baza regulamentului organizatorului şi cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de autorităţile locale la acel moment.

CITEȘTE ȘI » Restricții și carantină de noapte pentru nevaccinați!

restrictii

Restricții și carantină de noapte pentru nevaccinați!

email

Alertă pe email! Poliția Română, avertisment de ultimă oră