Prima persoană din România vaccinată anti-COVID este asistenta Mihaela Anghel

Prima persoană din România vaccinată

Prima persoană din România vaccinată anti-COVID duminică, asistenta Mihaela Anghel, care a făcut parte din echipa care a primit primul pacient infectat cu COVID din ţara noastră.

Aceasta a declarat că a fost privilegiată, că nu a durut-o şi i-a invitat pe români să vină să se vaccineze, ”să putem să scăpăm de greutatea asta care ne apasă pe toţi şi să nu mai aştepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi ca să îşi dea seama că există această boală”.

Prima persoană din România vaccinată, asistenta medicală a precizat că simte că este începutul sfârşitului acestei pandemii şi speră să fie sfârşitul acestei pandemii. ”Cred că a fost cea mai mare emoţie. Am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din ţară”, a afirmat asistenta după ce a fost vaccinată.

Prima persoană din România vaccinată

Mihaela Anghel a declarat că a fost cea care a primit primul pacient cu COVID şi că atunci nimeni nu ştia cu ce ne confruntăm: ”Nu am ştiu cum să reacţionez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă, pur şi simplu am spus da şi am ajuns aici”.

doze de vaccin

În ceea ce priveşte vaccinarea propriu-zisă, Mihaela Anghel, Prima persoană din România vaccinată, a spus că nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-a făcut până acum.

Mesajul ei pentru românii care nu vor să se vaccineze este: ”Le transmit să deschidă bine ochii şi să vină să se vaccineze, să putem să scăpăm de greutatea asta care ne apasă pe toţi şi să nu mai aştepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi ca să îşi dea seama că există această boală”.

”Simt şi sper să fie sfârşitul acestei pandemii, să putem să ne reluăm activităţile care erau”

Mihela Anghel, asistentă

Citește și alte știri despre coronavirus:

Test anticorpi COVID » Preț, procedură și unde se poate face în București

Cât costă un test COVID? Iată lista de prețuri la 15 clinici din București

Bill Gates

Bill Gates a recomandat 5 „cărți bune de citit după un an prost”

Alergii vaccin

Pot persoanele cu alergii să facă vaccinul Pfizer-BioNTech? Ce spun experții