Happy Cinema e singurul cinematograf care s-a redeschis în București » Ce filme putem vedea

Happy Cinema e singurul cinematograf care s-a redeschis în București » Ce filme putem vedea
Happy Cinema e singurul cinematograf care s-a redeschis în București » Ce filme putem vedea

Happy Cinema este momentan singurul cinema din București care s-a redeschis după relaxarea restricțiilor.

„Toate normele sanitare vor fi respectate și cinematograful va funcționa cu capacitate redusă, doar 30% din locuri sunt puse în vânzare”, au spus organizatorii Happy Cinema.

Prețurile biletelor încep de la 14 lei. Biletele se pot achiziționa și online, program și tarife AICI! Happy Cinema București se află în incinta Liberty Mall, pe Str. Progresului nr. 151-171.

Cele mai interesante producții de la Happy Cinema sunt premiera filmului „The Way Back / Drumul de Întoarcere”. Jack Cunningham (Ben Affleck) a fost un fenomen al baschetului, care s-a retras brusc din lumea sportului. Ani mai târziu, i se ivește ocazia să antreneze echipa de baschet a colegiului unde se consacrase. Un film despre a doua șansă, perseverență și curaj.

Pe 5 februarie, la Happy Cinema vor avea premiera alte două filme:

Isn’t It Romantic
Natalie (Rebel Wilson), e arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică.

Traducătorii / Les traducteurs
Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul dacă nu i se plătește o sumă colosală, o întrebare obsedantă bântuie grupul: de unde s-au scurs informațiile?

les traducteurs 535639l 600x0 w 49903685

Pe 12 februarie urmează încă două premiere:

Motherless Brooklyn
Plasată în New Yorkul anilor ’50, acțiunea filmului urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), care încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

The Witches
Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase întreaga lume fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu. Va fi transformat în șoarece, dar primește ajutorul neprețuit al bunicii.

Tot prin intermediul cinematografului poți online documentare de artă, piese de teatru pentru copii, drame, comedii, animații pentru întreaga familie și multe altele, pe site-ul play.happycinema.ro.

Citește și » Cele mai interesante cursuri online în februarie 2021 » Diplomație, film, public speaking

Vaccinul Novavax

Vaccinul Novavax are o eficacitate ridicată, dar tulpina din Africa de Sud ridică din ce în ce mai multe îngrijorări

tulpina din Africa de Sud

Ce este tulpina din Africa de Sud de COVID-19? 4 lucruri de știut despre noua mutație a noului coronavirus