Cadou de Valentine’s Day » 1+1 gratis la bilete de avion Blue Air, pentru 16 destinații europene

bilete de avion

Compania Blue Air oferă reduceri la bilete de avion, sub forma 2 bilete la preț de unul, special pentru cei care vor să facă unele cadouri speciale de Valentine’s Day, dar nu numai.

Condiția pentru promoțiile „Destinații romantice în Europa” și „Împreună în vacanța de vară 2021” este ca biletele de avion să aibă ca dată limită 30 octombrie 2021.

Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Din București se poate zbura cu această ofertă la bilete de avion spre:

 1. Paris (Franța) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 2. Roma (Italia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 3. Amsterdam (Olanda) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 4. Florența (Italia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 5. Madrid (Spania) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 6. Praga (Cehia)CLICK AICI PENTRU BILETE
 7. Londra (Regatul Unit) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 8. Barcelona (Spania) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 9. Rhodos (Grecia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 10. Zakynthos (Grecia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 11. Malaga (Spania) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 12. Alghero (Italia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 13. Larnaca (Cipru) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 14. Olbia (Italia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 15. Heraklion (Grecia) → CLICK AICI PENTRU BILETE
 16. Lisabona (Portugalia) → CLICK AICI PENTRU BILETE

Click AICI pentru bilete de avion cu plecări din alte orașe din România!

citadel acropolis Lindos Greeks Romans Byzantines Ottomans
Bilete de avion spre Rhodos, Grecia

Blue Air face reduceri la bilete de avion

Campania se aplică pentru bilete de avion achiziționate direct de pe site-ul flyblueair.com în perioada 19 – 20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile până în 31 Octombrie 2021. Campania oferă 2 bilete la preț de unul, pentru cumpărăturile cu multiplu de 2 bilete.

De exemplu, dacă o persoană achiziționează 2 bilete, va plăti pentru unul singur, dacă va achiziționa 4, va plăti pentru 2, etc. În cazul în care vor fi adăugate în coș 3 bilete, reducerea se va aplica pentru 2 bilete, astfel că în costul final se vor regăsi 2 bilete (2 la preț de 1 plus 1 întreg). În plus, se adaugă posibilitatea schimbării datei de călătorie, în mod gratuit, fără a se percepe taxa obișnuită de schimbare a datei de călătorie, pentru o singură dată, dacă pasagerul se răzgândește și nu mai dorește să călătorească.

Această modificare se poate face direct de pe site, din contul de client din secțiunea „Rezervările Mele”. În cazul în care există diferențe de tarif, acestea vor fi plătite de pasager în momentul schimbării datei. În cazul anulării zborului, pasagerul poate solicita rambursarea banilor în Blue Wallet conform procedurii standard la nivelul Blue Air. Prețurile afișate sunt garantate doar la începutul campaniei.

Reduceri la bilete de avion de Valentine’s Day

„În acest an, pentru Valentine’s Day ți-am pregătit o reducere specială la bilete de avion: pentru un bilet achiziționat, îl primești pe al doilea gratis. Folosește această reducere pentru a programa vacanțele de peste an pentru tine și persoana dragă ție! Descoperă câteva dintre cele mai romantice destinații din Europa, dar și idei de vacanță în doi la mare – ai plecări din București, Bacău și Cluj”, informează compania.

Blue Air încearcă să stimuleze astfel vânzarea de bilete, aflată în declin după aproape un an de pandemie și numeroase restricții de călătorie. Odată cu apariția vaccinurilor și începerea campaniilor de vaccinare a populației, vacanțele se vor putea desfășura în alte condiții decât în 2020.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească, în funcţie de numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

Blue Air este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Detalii despre restricțiile de călătorie în perioada pandemiei AICI!

Citește și » Excursie de o zi din București: pârtia Sinaia și alte zone de schi și zăpadă

Rețele termice

Rețele termice noi în București? Nicușor Dan, discuție cu firmele specializate

Tururi ghidate prin București

Tururi ghidate prin București, în weekendul 23-24 ianuarie 2021