Sectorul 4 are luminițe de Sărbători: „Această lună este una specială”

Sectorul 4

Atmosferă de sărbătoare în Sectorul 4 al Capitalei. Patru milioane de luminițe colorate au fost aprinse pe străzile și în intersecțiile din sector, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Astfel, principalele artere de circulație, Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele au fost împodobite din timp cu perdele și ghirlande luminoase precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice.

Mai mult, ornamente speciale au fost montate și în intersecțiile mari, în zone precum Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului -Văcărești, Apărătorii Patriei pentru a completa decorul de sărbătoare, anunță oficialii Primăriei.

Mesajul primarului pentru locuitorii din Sectorul 4

“Această lună este una specială, cu sărbători care ne aduc aproape de cei dragi, ne întăresc familiile, ne dau speranță și marchează solidaritatea, care acum este mai prezentă ca oricând și care ne poate ajuta să depășim momentele dificile prin care trecem”, a declarat Daniel Băluță, primarul din Sectorul 4.

În total, patru milioane de beculețe colorate și peste 5.000 de instalații și decorațiuni luminoase au fost montate, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pe bulevardele și în intersecțiile din Sectorul 4 al Capitalei.

Acesta vor rămâne aprinse până la începutul lunii ianuarie 2021, spre bucuria locuitoriilor din Sectorul 4 și a copiilor, în special, care, în această seară, au făcut deja fotografii în decorul de poveste.

Citește și » Fără luminițe de Crăciun în sectorul 6: “Eu sunt mai zgârcit cu banul public”, zice noul primar

johnny deep

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry vin pe 31 august, la București

Patinoar

Patinoar de 30 de milioane de euro achiziţionat de Primăria Sectorului 5, abandonat într-un depozit