Societatea de Transport București are un nou director general, membru al PMP

Societatea de Transport București

Societatea de Transport București va fi condusă începând de astăzi de Mihai Petcu, membru în Consiliul de Administraţie al STB din 2017.

La alegerile locale a candidat din partea PMP pentru o funcţie de consilier general. Acesta i-a luat locul lui Alexandru-Hazem Kansou, unul dintre oamenii apropiați de fostul primar general, Gabriela Firea.

Numirea lui Mihai Petcu ca director general la Societatea de Transport București a avut loc chiar duminică! Cu ocazia preluării mandatului, a avut loc o ședință la sediul STB cu toți directorii Societății pentru a se discuta obiectivele și prioritățile noului Director General.

Primele promisiunii ale șefului de la Societatea de Transport București

“Îmi doresc o dezvoltare reală a Societății, dar și o relaționare cu călătorii mult mai eficientă decât până acum, astfel încât aceștia să fie informați în timp util despre proiectele noastre, dar și despre eventualele disfuncționalități apărute în furnizarea serviciilor de transport. Aduc în fața bucureștenilor întreaga mea experiență profesională”, a fost mesajul pe care nou director general de la Societatea de Transport București, Mihai Petcu, l-a transmis.

Conform unui comunicat emis de STB, la finalul ședinței Comitetului Director, noul director general a efectuat o cursă test cu primul autobuz STB SA omologat cu alimentare GNC – Euro 6. Societatea de Transport București va moderniza 600 de vehicule din parcul circulant, transformându-le în autobuze propulsate cu GNC, cu normă de poluare Euro 6.

Societatea de Transport Bucuresti 1

Prin acest proiect, vor fi reduse emisiile poluante, dar se va realiza și înnoirea parcului de vehicule.

„Pentru prima dată la nivel european, sute de autobuze cu normă de poluare Euro 3 din flota STB SA vor fi transfomate în autobuze alimentate cu GNC, Euro 6, pentru a se alinia standardelor europene și Directivei Parlamentului European privind promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic”, susțin oficialii Socității.

A început în forță mandatul la Societatea de Transport București

Mihai Petcu a avut o zi plină. A fost în vizită la șantierul din zona intersecțiilor Bulevardului Timișoara cu Strada Valea Oltului și Strada Valea Cascadelor, unde se execută lucrări de refacere a căii de rulare.

Mai mult, acesta a dat sigurări că încă 17 autobuze Mercedes Citaro Hybrid vor circula pe linia 605 care face legătura între zona centrală a Capitalei și Cartierul Băneasa, la intervale de succedare cuprinse intre 7-10 minute în perioada orelor de vârf. În prezent, autobuzele hibrid se mai află în circulaţie şi pe liniile 133, 123, 131, 105 și 178.

“Siguranța și confortul tuturor călătorilor este o prioritate pentru mine, iar acest aspect se va putea vedea în perioada imediat următoare prin acțiunile întreprinse de STB SA sub conducerea mea”

Mihai Petcu, director general la Societatea de Transport București

Citește și » 5 declarații importante ale lui Orban: „Interzis la petreceri private de Revelion”

Festivalul Național de Teatru

Festivalul Național de Teatru. 21 de spectacole și documentare TVR se vor vedea în perioada 22-29 noiembrie

Stadionul Steaua

Stadionul Steaua e gata! Imagini impresionante filmate din dronă