Târgul Online de Crăciun pentru Copii » Jocuri, concursuri și spectacole pentru cei mici

Târgul Online de Crăciun pentru Copii 2020
Târgul Online de Crăciun pentru Copii 2020

Târgul Online de Crăciun pentru Copii 2020, primul din lume, își deschide porțile virtuale pentru a-i primi pe toți într-o atmosferă de poveste, pe site-ul povestedecraciun.net.

Opera Comică pentru Copii organizează și în 2020 cel mai frumos eveniment pentru copii, o adevărată poveste cu zeci de activități specifice, de la muzică clasică și colindători, la ateliere de creație, derdeluș, patinoar și chiar bătaie cu bulgări.

Târgul Online de Crăciun pentru Copii 2020

Anul acesta, atmosfera de sărbătoare se mută în mediul online și reușește astfel să ajungă în toată țara, bucurând copiii care abia așteptau evenimentul, inclusiv pe cei care care locuiesc în străinătate și nu ar fi putut ajunge în Calea Giulești 16. 

Pe cei mici îi așteaptă la Târgul Online de Crăciun pentru Copii ateliere creative realizate în direct cu Spiridușii Moșului, jocuri de iarnă pentru seri geroase, jocuri și jucării de sezon și concursuri zilnice, care să îi înveselească și să îi introducă în atmosfera de sărbătoare.

Nu vor lipsi spectacolele, „Spărgătorul de Nuci” fiind cel mai așteptat dintre ele, atelierele de creație live și cetele de colindători.

Se participă gratuit la toate activitățile de la Târgul Online de Crăciun pentru Copii 2020. Te poți plimba pe hartă și descoperi fiecare punct de interes, iar în weekenduri vor fi lansate noi atracții.

Citește și » „Elvire chez vous”, weekend de aventură » Filme speciale pregătite de Institutul Francez

Cursuri gratuite de fotografie

Cursuri gratuite de fotografie de la Nikon » În mod normal costă până la 50$ fiecare

Festivalul de Muzică Veche Bucureşti 2020

Festivalul de Muzică Veche Bucureşti 2020 » Compozitori celebri și nume sonore