Cea mai scumpă vilă de lux din Bucureşti! Costă 15 milioane de euro

vilă de lux

Avem o vilă de lux în București! Cu 15 locuri de parcare în subsol, trei lifturi, din care unul panoramic, scări din piatră și ferestre cu tâmplărie din lemn cu aluminiu.

Dar nu doar atât! Această vilă de lux mai are pardoseli din granit și travertine, bucătărie profesională și loc pentru servit masa, birouri cu lumină naturală și pereți din sticlă, apartament cu vedere asupra orașului, sistem de aer condiționat cu aport de aer proaspăt, generator.

Toate acestea desfășurate pe o suprafață de 2.300 de metri pătrați și patru niveluri, în una din cele mai luxoase zone ale Bucureștiului. „Acestea sunt doar o parte din facilitățile oferite de proiectul unicat realizat în stilul arhitectural art-deco, în una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, listat la prețul de 15.000.000 de euro”, spun reprezentanții firmei care o administrează.

O bijuterie! E cea mai scumpă vilă de lux

Eduard Uzunov, reprezentantul companiei Regatta, oferă detalii despre această vilă de lux din București.

„Vorbim de un imobil realizat cu materiale de calitate premium și aflat la o distanță de doar câteva minute de mers pe jos față de parcurile Kiseleff și Herăstrău, pe o stradă cu trafic redus și multă verdeață, într-un cartier exclusivist, plin de ambasade și vile monument istoric”, spune acesta.

Vă întrebați care sunt și restul vilelor de lux din București?

Pe locul 2 se află o proprietate cu o suprafaţă construită de 1.600 de metri şi un teren de 700 de metri pătraţi, aflată în zona Dorobanţi-Capitale şi evaluată la 8.200.000 de euro.

locul ii 1

Locul 3 este ocupat de un alt imobil „de Dorobanţi”, care are o suprafaţă construită de 1.300 de metri şi un teren de 600 de metri pătraţi, totul la preţul de 6.000.000 de euro.

La kilometrul 0 al Capitalei, pe strada Batiştei, se află vila care ocupă locul 4 al topului luxului imobiliar din punct de vedere al preţului: 5.500.000 de euro. Suprafaţa construită a acesteia este de 2.500 de metri, iar terenul măsoară 2.135 de metri pătraţi.

Iar pe locul 5, aflată în zona Kiseleff, costă 5.000.000 de euro şi include un imobil de 1.200 de metri pătraţi, cu 20 de camere şi un teren de 910 metri pătraţi. Este un adevărat palat luxos, cu o arhitecturaă impresionantă, specifică perioadei interbelice.

locul iv

Citește și » Sezonul de iarnă la Muzeul Naţional de Artă Contemporană » După 12 ani, statul a cumpărat lucrările unor artişti români

Brașov-București-Constanța

Record absolut cu trenul: Brașov-București-Constanța, în 4 ore și 10 minute

Participarea la sărbătorile religioase

Participarea la sărbătorile religioase acceptată de instanță, chiar și în pandemie