Anunț important făcut de KLM și Air France » Ce se întâmplă cu zborurile din București spre Amsterdam și Paris

zborurile din București spre Amsterdam

Companiile aeriene KLM și Air France au informat publicul că nu vor limita zborurile din București spre Amsterdam și Paris, în ciuda situației generate de pandemia de coronavirus.

Pasagerii au la dispoziție 4 zboruri săptămânale ce leagă Bucureștiul de Paris și 2 zboruri zilnice ce leagă București de Amsterdam.

Prețuri pentru zborurile din București spre Amsterdam și Paris

Prețul minim al unui bilet de avion dus-întors pe ruta București – Paris și retur este 130 euro, cu toate taxele incluse, iar pe ruta București – Amsterdam și retur costul unui bilet de avion este de 138 euro.

În acest tarif sunt incluse un bagaj de mână și un accesoriu până la 12 kg, precum și condiții flexibile de rezervare.

Pentru toate zborurile din București spre Amsterdam și Paris rezervate, perioada de călătorie poate fi schimbată gratuit. Cu toate acestea, se poate aplica o diferență de tarif în funcție de noua perioadă de călătorie și de clasa de călătorie disponibilă.

Măsuri speciale pentru zborurile din București spre Amsterdam și Paris, din cauza pandemiei

„Zborurile sunt efectuate în condiții sporite de igienă, atât în aeroporturi, cât și la bord, pentru că deplasările să să se desfășoare în condiții de siguranță pentru călători și echipaj”, informează companiile, într-un comunicat.

Cursele spre București, atât de la Paris, cât și de la Amsterdam sunt printre cele mai longevive rute ale Air France și KLM, asigurând călătoriile celor mai numeroase comunități de expați din România, comunitatea franceză și cea olandeză. Din acest motiv, exceptând perioada în care au existat interdicții de zbor, atât Air France, cât și KLM au continuat să opereze un minim de zboruri spre hub-urile companiilor din Paris și Amsterdam.

Programul pentru zborurile din București spre Amsterdam și Paris

Deși în sezonul de iarnă 2020-2021 Air France operează doar 3 – 4 zboruri săptămânale, față de 21 de zboruri câte erau disponibile înainte de izbucnirea pandemiei, iar KLM operează 10-14 zboruri săptămânale față de 21 de zboruri câte erau disponibile până la începutul lunii martie, 2020, acestea asigură un minim de conectivitate cu unele din cele mai importante centre universitare și de business din Europa.

Zborurile KLM Royal Dutch Airlines între București și Amsterdam sunt programate să plece de două ori pe zi din București, la ora 06:00 și 13:55, iar durata medie de călătorie este de aproximativ trei ore.

Cei care doresc să călătorească de la Amsterdam la București pot folosi două zboruri cu plecare la ora 09:25 sau 20:45.

Air France operează 4 zboruri săptămânale directe pe ruta București-Paris și retur, în zilele de miercuri, joi, vineri, duminică. Zboruri de la 130 euro dus-întors și condiții flexibile de rezervare a biletelor de avion.

Pentru a limita interacțiunea între echipaj și pasageri, pe zborurile interne și zborurile scurte în Europa, serviciile de masă și băuturi au fost suspendate. De asemenea, zilnic aeronavele Air France si KLM sunt dezinfectate, iar în timpul zborului, aerul din aeronave este reînnoit continuu cu aer proaspăt din exterior, se mai menționează în comunicat.

Citește și » Bucureşti – Londra Heathrow, zboruri suplimentate de Sărbători » Care sunt prețurile

centru de vaccinare anti-Covid

Cum arată primul centru de vaccinare anti-Covid, din București

Oscarurile 2021

Oscarurile 2021 se vor desfășura „în persoană”